Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
384
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İTÜ Fizik Mühendisliği Nasıldır?
H
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar İTÜ Fizik Mühendisliği nasıldır? Kardeşim sayılacak biri için bakıyorum. Elektronik için girmişti sınava. Gelmeyince bakmış bu ilgisini çekmiş. Sizce nasıl bölümdür? İş imkanları nasıldır? Her türlü tavsiyeye, kayma, sıçrama, geliştirme yöntemlerine açığım sağolun.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

F
3 yıl
Onbaşı

Normal fizik bölümüne benziyor diye duydum, kerem cankoçak adlı efsane bi hoca var



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

O zaman neden mühendislik Peki?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @fortunateson
D
3 yıl
Er

Çöp



F
3 yıl
Onbaşı

Bilgim yok açıkçası o konuda



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @hvl00
E
3 yıl
Teğmen

Normal fizik bölümleri gibi farklı olarak sanırım mühendislik olmasından dolayı teknik resim gibi zorunlu dersler ve başka alanlardan seçmeli ders imkanı var diye biliyorum,ders planından inceleyerek de bakabilirsiniz.Bunun yanında neden mühendislik olduğu kısmıysa bu bölüm itüde açılacağı zaman okulun bir mühendislik okulu olmasından dolayı böyle açılmış sonra başka okullarda devam ettirmiş örneğin jeoloji ve jeofizik de böyleydi sanırım normalde temel bilim olarak geçiyordu yurt dışında.Ben bir itü öğrencisi olarak dışarıdan gördüğüm kadarıyla güzel bir bölüm olduğunu düşünüyorum, iş imkanı olarak da fizik okumaları ve diğer bölümlerden alabildikleri bazı seçmeli derslerle farklı alanlara geçebiliyorlar.Bölüm tanıtım videosunu itü youtube hesabından izlemenizi öneririm,itüyle ilgili sorunuz olursa pm atabilirsiniz



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.