Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
13
Cevap
964
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İtopya MSI B450 Tomahawk Max SORUNSALI
Z
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İtopya'dan indirime girmesi üzerine MSI B450 Tomahawk Max aldım kargo dahil 750TL civarına denk geldi. Sistem topluyorum ve henüz işlemci ve ekran kartı almadığım için belki Intel işlemci dönerim diye paketini açmamıştım. Bugun 14gün geçtiği için açıp bir bakayım dedim.

Anakartın kutusunda herhangi bir naylon ambalaj veya ilk siz açıyorsunuz bandı, bandrolu tarzı bir şey yoktu. Belki böyle üretilmiştir deyip çıkardım poşetinden. RAM slotlarındaki tırnaklardan 2 tanesi açık duruyordu neyse olabilir dedim. BIOS pili üzeri hafif cizik vardı ona da eyvallah. Ancak son olarak işlemci üzerinde koruyucu plastik parça yok direk işlemci yuvası görünüyor. Acaba bu anakartın standartında mı yok dedim ama kitapçıkta 1 2 3 adımları gösterirken mesela 4. adıp o kapağı çıkartmak ama bende kapak yok. Anakartı deneyebileceğim bir sistemim de olmadığı için sizce iade etmeli miyim (Sipariş vereli 14gün oldu. Ürün elime ulaşalı 9gün oldu) yoksa bunlar problem değil yoluna devam et mi dersiniz?

Not: Sistemi toplamam 1ayı bulacak.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil