Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
37
Cevap
2351
Tıklama
4
Öne Çıkarma
İstanbul'un en tehlikeli araç listesi - Senin listen ne ?
M
6 yıl (19707 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Egea

Leon

Fluence



bu 3'ü kesinlikle değişmez. devamı 301, elysee diye gider.

kardeşim kitapta yazıyor kitapta. bmw'den audi'den, mercedes'ten uzak durun. amaaa Egea'dan kaçın diyor, kaçın..

Tamam kimse 4-4 lük araba süremez ama benim gözüme en çok bu araçlar batıyor.

Sinyal vermeden dönmeler, hatalı sollamalar, uzun uzun kornaya basmalar, makas atmalar, durulmayacak yerde durmalar, kırmızı ışıkta geçmeler bu hataları elbet bütün araçlar yapıyor ama yukarıda yazdığım araçları bu hataları yaparken daha fazla görüyorum.

Kesinlikle şaşmıyor.

Sizin listeniz nedir ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



türkiye geneli; arka camında osmanlı tuğralı doblo, fiorino

bu kadar
Yoruma Git
emir.ksk - 6 yıl +40
Fluence eskiden tehlikeliydi, şirket elemanlarında kiralıkken. Şuan sanırım filoların çoğu fluenceleri elden çıkarmış. Dizel fetişistli aile babaları tin tin sağdan sağdan gidiyor. Ah arabanın dili olsa da konuşsa şimdiki sahiplerine.
Yoruma Git
Yorumun Devamı escanor_ - 6 yıl +19
Saydığınız araçlar zamanında en çok satılan ya da satılmaya devam eden araçlar. Trafikte her türden insan kullanıyor yani. Araca bakarak insan yorumlamayı acilen bırakmanız lazım.
Yoruma Git
Profes124 - 6 yıl +13