Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
525
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İstanbul trafiğinde motor kullanmak
A
3 yıl (813 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba,
İsim gereği her gün Ataşehir Levent arası gidip gelmekteyim İstanbul trafiğinden artık gına geldi...Daha önce hiç motor kullanmadım köprülerden geçiş nasıl olur bilemiyorum tecrübeleriniz varsa bana aktarabilirseniz sevinirim motor olarak Yamaha Xmax 250 CC almayı planlıyorum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
3 yıl (3984 mesaj)
Yarbay

Biraz vakit ayırıp Zafer AKCAY kanalındaki haftalık videoları geriye dönük izleyin, size göre bir şey mi motosiklet sürmek çok net kendiniz karar verebilirsiniz.

https://www.youtube.com/playlist?list=PL_YOWc2DaI-QD7mq69SJYcN6BAK8og_Qw



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.