Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
5
Cevap
648
Tıklama
0
Öne Çıkarma
istanbul da Huzurevi tavsiye ricası
D
2 yıl (33 mesaj)
Onbaşı

Devletin huzurevleri var belki oralara başvurmayı deneyebilirsiniz genelde sıra oluyor ama bir ihtimal yer bulabilirsiniz. İstanbul tarafında da benim bildiğim 10.000₺ ile 20.000₺ arasında değişiyor aylık. Ama gitmeden önce mutlaka yorumlarına dikkat edin özellikle olumsuz yorumlarını kontrol edin gidince de imkan varsa oradaki bireylerle konuşmaya çalışın.

Ankara'da olsanız ben Ankara'da kalıyorum özel bakıma ihtiyaç olduğu için annemi buradaki huzurevine yerleştirdim bunu önerebilirdim şu anlık memnunum. Eylül ayında yerleştirdim şu anlık memnunum olumsuz bir şey olursa güncellerim burayı.



T
geçen yıl (173 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Konuyu açtıktan 3 hafta sonra babam vefat etmişti.. Konuyu açtığımı bile unutmuşum. Allah tüm kayıplarımıza rahmet etsin, kabir rahatlığı versin..



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
geçen yıl (4672 mesaj)
Yüzbaşı

Allah rahmet eylesin hocam



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @trilogyx
G
geçen yıl (34682 mesaj)
Yarbay

Allah rahmet eylesin hocam



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >


Bu mesajda bahsedilenler: @trilogyx
T
2 yıl (173 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Merhabalar, annemin vefatından sonra babam yalnız kaldı ve kendini iyice bıraktı. önüne koymazsan su bile içmemeye başladı. Psikiyatrik destek alıyoruz bunun için. Çalıştığımız için de sürekli birini bulamıyoruz. Zaten evi kira. Evi boşaltıp üstünü de tamamlayarak güvenebileceğim, fiyatları makul istanbulda huzurevi arıyorum. Destekleriniz için şimdiden Allah razı olsun.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

S
2 yıl (2094 mesaj)
Yüzbaşı

hocam fiyatlar nasıl bilginiz varmı sordunuz mu birkaç yere





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadasc11 -- 2 Ağustos 2024; 14:43:6 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.