Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
927
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İşlemci yere düştü çalışmıyor, anlarım diyen buyursun
Y
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Başlık saçma gibi dursa da aslında değil. Notebook ısındığı ve fan yüksek hızda döndüğü için termal macun yenilemek istedim. İşlemci elimdeyken 50-60 cm yükseklikten seramik zemine düştü. Ayaklarını mercekle iyice kontrol ettim. Kırılan ayağı yok. Kendi de zaten sert bi malzeme. Ama yinede takınca pc çalışıp fan dönüyor ama ekran gelmiyor. Başka işlemci takınca görüntü geliyor. Daha önce yere düşen işlemci ile çalışıyordu.

Var mı bir fikri olan?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
7 yıl
Yüzbaşı

Eğer bacakları kontrol ettiyseniz geriye tek bir ihtimal kalıyor. Bacak tarafından çarpıp bacakların bağlantıları içerden zarar gormuştur. Tamiri pek mümkün değil. Bazı forumlarda fırınlama tekniği oneriyorlar ama neyse ben böyle bişi soylemedim😊 ciddiye almayın.😊



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
7 yıl
Binbaşı

valla üstündeki o metal kabuğu çıkarıp ,termal macun yenileyenler var ama zaten asıl arızayı yapan ,bacaklar değil ortasındaki o bölge,nanoteknolojik bi bölüm orası.bacakların sadece iletenkenler olduğunu düşünüyorum.o bölge zarar gördüyse düzelmesi zor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.