DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Dun bilgisayarimin cok tozlandigini fark ettim. Bu tozlanmalrin bilgisayarin kasmasina neden olabilecegini dusundum. Zaten son zamanlarda asiri kasma vardi. Neyse bi guzel islak mendille sildim tum parcalari. İslemci fani ve islemcide dahil. Daha sonra calistirmak icin tum kablolari taktim.bilgisayari aciyorum fan calisiyor fakat. Mouse klavye monitor vs ne kadar isik gelmesi gereken yere isik gelmiyor. Ne olmus olabilir ? Gider ayak islemciyi mi yaktik ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
1. sayfa
Hizmet kalitesi için çerezleri kullanabiliriz, DH'yi kullanırken depoladığımız çerezlerle ilgili veri politikamıza gözatın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >