İşe bisikletle gitmeyi düşünüyorum. Yolun 300 m civarı kısmı yokuş aşağı gerisi düz. Aktif spor yapmıyorum. Boy kilo oranı normal diyebilirim boyum 1.88. 7,5 km iş ve ev arası. Sizce bu yolu bisikletle katetmek ne kadar zorluk çıkarabilir ? Bisiklet süren yada spor yapan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Ben bisikletle gittigin yolu yuruyorum hacim. 7.5 km çok uzun mesafe değil bisiklet yolun varmı kaldırımlar geniş mi önemli olan konular bunlar mesafeden once can güvenliği.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.