Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
30
Cevap
1520
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İRAN KEDİMİN ÜSTÜNE HALTER DÜŞTÜ [SSLi]
A
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar dün 3 tane iran kedisi aldım eve giderken metrobüste kadının tekinin yanına oturdum kadın bana baktı sora kedilere baktı ayy ne kadar güzel bunlar dedi filan konu açıldı kadın sonra bana dedi kedinin bir tanesini bana versene dedim yok veremem bunlar benim canım dedim.kadında dedi sen bu kedileri aldın ama bu kediler ölücek dedi.Dedim yürü git ablacım Allah aşkına metrobüsten indim eve geldim filan akşam üzeri halter çalışayım dedim halter çalışıyordum kollarım yoruldu halteri yere attım bir çığlık sesi geldi bir baktım yeni aldığım kedinin üzerine halter düşmüş kedi can çekişiyor.Kedi can çekişmesin diye aldım darbukamı kedinin kafasını ezdim kedim öldü.(o kadının yüzünden oldu hep bunlar)

çok üzgünüm

www.ImageShack.us" /></a><br /><br /><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=31122417&url=http://img604.imageshack.us/content.php?page=blogpost&files=img209/3977/grnt001g.jpg" title="QuickPost" data-href="http://img604.imageshack.us/content.php?page=blogpost&files=img209/3977/grnt001g.jpg" title="QuickPost"><img src="http://imageshack.us/img/butansn.png" alt="QuickPost" border="0"></a> Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!" target="_blank">< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.