Cihaz açılmamaya başladı. Bedava arıza tespiti yapan telefoncuya gösterdim. Satıp kimsenin canını yakmamamı istedi. Önceki tamirci berbat etmiş içini. Bağlantı kablolarını koparmış. Darbe varmış. Satış iptal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gobl1n -- 12 Eylül 2016; 13:55:53 >
Merhaba hocam. PM'inize verdiğim cevapta belirttiğim gibi, ilana bakmıyorum. Nedense bildirim de gelmedi. Geç cevap verdiğim için özür dilerim.
Yine PM'de yazdığım gibi, yeni aldığım Alpha'nın aldığı Antutu puanı ile aynı puanı alıyor. Üstelik ekranı full HD. Alpha'nınki değil. Evde telefonumu şarj ederken tablet niyetine kullanıyorum. Whatsapp üstünden kullanırken video çekip atabilirim. Yani kullanılmıyor değil. Sadece anakartını daha pahalıya satıyorlar. Anakartı bozuk, açılmayanını, yani çöpü daha pahalıya satıyorlar. Bu ilanları forumda bulabilirsiniz. Özetle maalesef indirim yapamam. Kalabilir. Bana tek zararı, kullandıkça kendini hatırlatması özletmesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gobl1n -- 12 Eylül 2016; 13:55:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >