Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir, 1 mobil kullanıcı
648
Cevap
39140
Tıklama
176
Öne Çıkarma
Cevap: iPhone X'in yapıp Xioami mi5/6'nın yapamadığı (6. sayfa)
B
8 yıl
Yüzbaşı

Apple de farklılık oluyor tabiki 7 ile x arasındaki farka bakabilirisiniz ki android telefonlarda da güzel değişiklikler oluyor

Her sene farklı bir şey çıkarmak marifet mi oluyor

4 e katlar demişsiniz sunun bakalım kanıtlarınızı herkes görsün hangi telefon katlarmış

3.5 mm jack girişini kaldırdı şimdi diğer markalarda kaldırıyor home tuşunı kaldırdı zaten daha önce kaldıranlarda vardı ve yeni modellerde daha çok kaldıracaklar bu gibi değişimlerin faydası da var zararı da var ama üretici onlar ve kaldırmış elden bir şey gelmiyor zaten bence önemli de değil siz şu 4 e katlamaktan bahsedin biraz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dfk24
G
8 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Ben de Xiaomi severim ama malum Çin telefonu. Sar değerleri çok yüksek.

hocam alakası yok iphone 6s kullandım kulağım ağrıyordu konuşurken, mi 6 da böyle bir sorun yok.

çift hat olmasına rağmen...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
8 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: maxneto

O paraya tabiki telefon alınmaz ama

Sar değeri

Stabilite

Ekran,Malzeme kalitesi

Kamera

Ses kalitesi

Olarak iphone önde

Sar değeri ve ses kalitesi olarak nasıl iPhone önde olabiliyor acaba




_____________________________

Eski kullanıcı adı: SalimAydogdu


Y
8 yıl
Yarbay

Kendi adıma konuşayım, alışkanlık. Zaten her telefonu yıllarca kullanabiliyorsun iyice eskidiğinde de yine alışık olduğun arayüzü istiyorsun. İlk iphone çıktığında Amerika'dan getirttirmiştim, sonra iphone 4, sonra da iphone 6 aldım. 8 çıktı ama henüz alma ihtiyacı hissetmiyorum, belki bir sonrakine. 4 te de şimdikinde de küçük bir sorun oldu diye yeni telefon verdiler direk gittiğim gün, o yüzden kullanım ömrü oldukça uzadı.

Birkaç yıl kullanacağım bir şeye bu parayı vermek beni germiyorsa bazılarının "hava atmak için XD" sözleri anca boş laftır. Hayatımda insanlara bu kadar batan bir mal görmedim, telefon ulan bu, ne saçma anlamlar yüklüyorsunuz? Beni kullanırken rahat hissettirsin, rahatça maillerime bakıp internette gezebileyim ve fotoğraf çekimi iyi olsun yeter. Iphone 6 şuan beni bu yandan doyuruyor ve başka model her özelliği daha iyi bir şey koysanız önüme de istemiyorum, çünkü kendi seçimim.

Elde edemediği kıza kaşar/kezban, ulaşamadığı zenginliğe hırsızlık diyen insanların gelip milletin telefonuna laf atması da pek şaşırtmamalı tabi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 14 Ekim 2017; 19:10:39 >

3
8 yıl
Binbaşı

Bana görede fiyat farkına değmez.6 bin tl nerde 1.500 tl nerde . Sonuçta yaptığımız şeyler aşağı yukarı aynı telefonlarda.Ben yurt dışından 2 bin tlye ip 7 aldım . Benim içinde sınır 2 bin tldir mesela. Ama işte beklentiler kişiden kişiye farklı olabiliyor ama şöyle bişey varki; bu pahalı telefon alıpta kendini zengin zannedenler , yada öyle görmek isteyenler araştırma konusu olmalı bence. Bunun psikolojik bir sorun olduğunu düşünüyorum ben.




Bu mesajda bahsedilenler: @Öner
B
8 yıl
Yüzbaşı

Gıskanma leeeeyn gel elimi öp.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @UltioPasha
H
8 yıl
Yüzbaşı

Xiaomi ilgi çekmez lafına kesinlikle katılıyorum yaklaşık 10 aydır bir kisi aa bu xiaomi demi dedi düşünün artik her gören ne değişik markaymis powerbank üretiyorlar sanıyorum telefonu da mi varmis cinsinden tepkilerle karşılaşıyorum bence reklamı olmamasına rağmen alan baya insan var resmi olarak girerse samesung u ve elmayı kotu günler bekliyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR


quote:

Orijinalden alıntı: dfk24


quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR


quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

iPhone alanlar sadece gösterişe para veriyor.



Xiaomi'nin 1000 liralık telefonu donanım ve yazılım olarak iPhone'nun 6 bin liralık telefonunu 4'e katlar.



Ama gel sen bunu aypon'culara anlat.



Yaşasın Android yaşasın özgürlük

Tamam f/p ürünü ama o birisi ios kullanıyor birisi android.İkisinin arasında büyük farklar var android sömürür rami işlemciyi,ama ios çok daha az ram yer işlemci o kadar ısınmaz.



Bu yorumu atıyorsan,bunu da bilmen gerekiyor.

Yoo nerede hani sömürme ?



Ki oldu da sömürme var diyelim , Android camiası yine eli boş durmuyor ve 6 GB ram'li telefonlar üretiliyor.



iPhone x te kaç GB ram var ?

Donanımj fazla diye bi savunma olamaz ki karşılaştıramazsın dostum dediğin gibi işte birinde 6 gb a kadar donanım koymak zorundalar ama iphoneda bir iki gb lık ramler de kendine yetiyor onlar da ona göre optimize ediyor.



Yani bu şey gibi ekran kartını gb ı fazla olanı almak gibi.

kardeş koydum işte videoyu. android totalde ayfondan %6 daha fazla ram yiyor bu mu sömürme? eskidendi onlar
android tarafında kimse 6gb koymak zorunda değil. pazarlama için koyuyorlar sadece



C
8 yıl
Yarbay

garanti olayı bu ülkede hep hikaye ,hakkını ancak mahkeme kararıyla alabiliyorsun
ithalatçı garantisi de normal bir garantidir ,zaten en fazla 2 yıl garanti veriliyor ,bu sürede ithalatçı batarsa çok büyük şanssızlık olur
xiaomi ise öyle kolay piyasadan kaybolacak gibi görünmüyor ,hatta her geçen gün daha fazla ürünlerle dünyaya açılıyor
2000 tl. konusunda haklısınız ,ben hiçbir telefona 500 tl.den fazla vermem ,hiç birisi bu fiyatın üstünü hak etmiyor
hele ki bir telefona 4-5 bin tl. verenlere Allah akıl fikir versin

forumları ve şikayet sitelerinde arama yapınca her marka modele ait şikayet var (garanti konusunda)

iphone kullananların hemen hepsi hava atma peşinde ,yoksa diğer telefonlardan çok farklı yaptığı bir şey yok




Bu mesajda bahsedilenler: @major24
A
8 yıl
Yarbay

1000$ zaten 3600 lira



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Grub Killer
K
8 yıl
Yüzbaşı

bugun ATV de Aamir Khan ı gördüm seyirciler ile resim çekindi elinde iphone vardı neden ?

çünkü iphone bir sınıf göstergesidir

şimdiye kadar hiçbir ünlünün elinde bırakın xiaomiyi android bir telefon bile görmedim


Bu mesaja 3 cevap geldi.
E
8 yıl
Binbaşı

Size ne kardesim size ne?

Adamın ne paraya ne alacağı sizi ne ilgilendiriyor.

Mi 6 fiyat performans ürünü olabilir ama dünyadaki herkes bu telefonu alınca tekdüze bir seçimden sizi mutlu eden ne?

Windows sevmem MAC alırım,android sevmem iphone alırım.sizi ne ilgilendirir.

30 çekirdekli telefonumda uygulama durduruldu olsa daha mı iyi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: zero fear


quote:

Orijinalden alıntı: United States

Fakirler toplanmış yine

Forum da senin kadar gereksiz amerika özentisi bir bebe var mıdır? İmza "Elma" nick "United States" Avatar "Katil Ordunun Menşei" olan ülke

Acıyorum sana yiğidim..

Konuştu Maraşlı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
8 yıl
Binbaşı

burada ki kitlenin çoğunda durum olsa iPhone x alacağını hepimiz biliyoruz adını bile yazamadığımız markalarla kimse uğraşmaz ben 4-5 senede bir telefon değiştiyorum onuda servisin telefona bakmadığı yazılım desteği vermeyen müşteriye ürünü sattıktan sonra arkasında durmayan firmalardan alacağıma biraz fazla verip rahat edeceğim cihazı alıyorum , telefonunuz bozulsa ne yapacaksınız diyeceğim aynısından bir daha alırım daha ucuza gelirciler gelmeden gideyim ben



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Ö
8 yıl
Yarbay

Telefon konusunda bence en önemli soru 'neden bu telefon?' ben mesela İphone SE kullanıyorum ama neden? Çünkü büyük tel cebimde rahatsız ediyordu, küçük telefonlar da güçsüz oluyordu Sony'nin Compact serisi hariç. E ben de dedim aynı parayı vereceksem SE alayım. Nisanda 2 yıl olacak 2016 nisanda aldım çok da memnunum. Pili biraz eskidi programla bakıyorum %10-15 kayıp var onun haricinde ana ekran tuşu deli gibi basmama rağmen yıpranma hissiyatı bile yok çok güzel basıyor.

ama Apple beni şu konuda üzdü, Akasya Apple Store'a gittim pili değiştirmediler. 500 doldur/boşalttan sonra garanti kapsamına girmiyormuş Apple pilleri.

Çok saçma geldi Samsung'a tabletimi götürdüm adamlar baktı seviyesi azalmış %20 falan direk değiştirdiler 2 günde verdiler geri.

Bu pil konusu yüzünden ve pahalı olması yüzünden sonraki sefere Apple almayacağım. Samsung ya da Xiaomi düşünüyorum şuan.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 15 Ekim 2017; 11:32:14 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: United States

Fakirler toplanmış yine

Ahaha senin zengin insan....

Yine ezdin biz fakir androidcileri ,helal len



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
8 yıl
Binbaşı

Yurtdışında bir iphone alıp kayıt ettirdiğinde bozulursa burada yenisini veriyorlar, xiaomi'yi yurtdışından alır burda bozulursa çöpe atarsın ancak, param pul değil benim, ikinci elde değer kaybetmiyor, ip5 kullanıyorum güncellemedim ios 8de bıraktım hala canavar gibi çalışıyor.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
K
8 yıl
Yarbay

ülke paramız değersiz.... amerikada adam 2.000 3.000 dolar maaş alıyor iphone x'e 1.000 dolar veriyor.... ülkede 2.000 3.000 tl maaş alıyoruz iphone x'in fiyatı 9.000 tl. sadece vergisi zaten 2.000 tl.

trajikomik bir durum.



M
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: seeder

Yurtdışında bir iphone alıp kayıt ettirdiğinde bozulursa burada yenisini veriyorlar, xiaomi'yi yurtdışından alır burda bozulursa çöpe atarsın ancak, param pul değil benim, ikinci elde değer kaybetmiyor, ip5 kullanıyorum güncellemedim ios 8de bıraktım hala canavar gibi çalışıyor.

Xioami bozulursa çöpe atıp cebimde kalan parayla 2-3 tane daha alırım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
8 yıl
Yarbay

Kimseyi ilgilendirmeyen şeylerdir. Sizi birileri zorluyor mu Iphone alın diye? O zaman sorun yok. İSteyen evini, arabasını ipotek eder, isteyen bir günlük harçlığını verir, isteyen 6 aylık gelirini verir, isteyen hediye olarak alır, isteyen böbreğini satar, isteyen karısını kızını satar. Kimseyi alakadar etmiyor. Boşverin bu işler boş işler.
Hava atmak için alır, telefona kafası basmıyordur arasın, çeksin, girsin yeter diyordur alır, ego tatmini için alır, statüsünü yükselteceğini düşündüğü için alır, çevresinde geri kalmamak için alır, çok param var demek için alır, gerçekten bütün ürünleri Apple olduğu için mükemmel uyum için alır. Alsın, alsınlar bırakın onlar alsın ki devletin fahiş geliri azalmasın da bizim 1000 liraya Xiaomi almamızın önü kesilmesin. Birileri birilerini silkeleyecek ki biz rahat edelim.

Asıl sorulması gereken devletin koyduğu vergiye vergi istemesi ve sonra bu iki vergiden de vergi istemesi. Ödediğimiz verginin yüksekliğini geçtik saçmalığını konuşalım birazda.

Not: Redmi Note 4 kullanıcısı.


Bu mesaja 2 cevap geldi.