Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
23
Cevap
15432
Tıklama
4
Öne Çıkarma
iPhone X den iPhone 8 Plus'a geçmeyi düşünüyorum. Geçen var mı?
G
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Uzun süredir 10. yıla özel cihazını bekliyordum, hatta gün saydığımı bile bilirim bir hevesle iPhone X aldim ama maalesef gerçekten beni tatmin etmedi arkadaşlar. Bu konuda çok eminim. İlk başlarda güzel geldi, belki kafada büyüttüm ama daha sonra sanki iPhone kullanıyor hissiyatı alamadım. Apple'a yakışan veya bugüne kadar çıkarttığı tasarım zincirinden öyle bir kopmuş ki anlamak zor. Benim için önemli değil fakat eskiden her yeni iPhone çıkınca çevremizde görürdük. Ben bugüne kadar kimse de X görmedim. Ayrıca tasarımı fena değil desem de X almak için sattığım 8 Plus'umun yeri ayrıydı.


Sizlere sorum şu; bu içime sinmeyen ve aşırı büyütülen ama içinin boş olduğunu sadece bilinçli Apple kullanıcılarının bildiği cihazı satıp 8 Plus 256 alsam mı?



Ayrıca; elindeki cihaz son model teknoloji Apple'ın en pahalı aleti deyip beni satmaktan vazgeçirecek kadar güzel bir yorum yapar mısınız?


Şuan ne yapacağım hakkında bir fikrim yok. Sadece X'imi satıp 8 Plus alayım mı asıl sorum budur. Lütfen önyargılardan sıyrılarak bana detaylı ve yol gösterici bir tavsiye verin. Sizlerin fikirlerine daima güvendim. Bundan sonra da güveneceğim ama benim için X içi hava dolu fakat boş bir cihaz olarak geldi. Bunun aksini savunanlar olacaktır, önemle söylemek istiyorum herkesin düşünceleri farklıdır. Ben 8 Plus daha iyi derim diğeri X der bu iş böyle gider.



Bir de fark ettiniz mi Apple dünyasında forumlarda, YouTube kanallarında X çıkmadan veya çıktıktan kısa bir süre hep X övüldü, insanlar telefonu deneyimledikçe sanki iPhone X hiç teknoloji piyasasında yok. shiftdelete net gerçeği görmüştür ki sürekli karşılaştırmalarını 8 Plus ile yapıyor.



Burada fanboyluğa girmeden dengeli bir şekilde tartışalım istedim. Buyurun; konu sizin :)



Valla Giansellocuğum, uyanıyor olman güzel. Bence o cihazı aldığın için pişmanlık duyuyorsun ve bizim de senin düşünceni pekiştirmemizi istiyorsun :)

Benim mevzuyu biliyorsu...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Leon FR - 6 yıl +6
Attan inip eşeğe binmek istiyorsun
Yoruma Git
asleir - 6 yıl +3