DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar iphone dan interneti genelde bilgi edinmek amaçlı kullanırım günlük olağan işlerimi pc den yaptığımdan iphone resim yükleme ihtiyacım olmadı bu sabah ilan açmak istedim fakat nasıl resim yüklerim bulamadım Kullandığınız bir uygulama veya başka bir yolu varsa yardımlarını bekliyorum teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
İstanbul Fatih Aksaray. Caddenin ismi vatan caddesi yada adnan menderes bulvarı diye geçiyor. Migrosun olduğu yer şuan aksaray metro girişi. Yeri karıştırmıyorsam tabi
iphone dan interneti genelde bilgi edinmek amaçlı kullanırım
günlük olağan işlerimi pc den yaptığımdan iphone resim yükleme ihtiyacım olmadı
bu sabah ilan açmak istedim fakat nasıl resim yüklerim bulamadım
Kullandığınız bir uygulama veya başka bir yolu varsa
yardımlarını bekliyorum
teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.