Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
23
Cevap
1764
Tıklama
0
Öne Çıkarma
iPhone 8 plus ile Note 9 arasında kaldım
A
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba bi kaç haftadır telefon araştırması yapıyordum note 9 çok hoşuma gitti n11 in 11.11 ini bekliyordum almak için (5600 tl 500 tl çek ile 11.11 de 5000 civarı olur diye düşünüyorum) fakat bugün Turkcell de iPhone 8 plus 6x875 (5250 tl) gibi teklif gördüm haliyle kafam karıştı taksit seçeneği beni cezbetti ama kararsız kaldım kullanan ve her iki telefonu bilen arkadaşlar fikirlerini ve tavsiyelerini paylaşırsa çok sevinirim

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
7 yıl
Teğmen

kullanmadım ama eski bir note kullanıcısı ve iphone kullanıcı olarak iki telefon da birbirinden iyi. Burada sen hangi sistmei kullanmayı düşünüyorsun o önemli android mi ios mu? iki telefonuda temiz kullanırsan iphone a hiç format atmadan note 9 u'da senede 1 formatlayarak yıllarca kullanırsın o garanti.

Bu arada iphone 8 plus nasıl bu fiyata geliyor hala anlamış değilim. Şuan baktım 5150 ye geliyor ama ynında peşim fiyatı 7499 imkanı yok bi terslik var bu işte diğer telefonların taksitli fiyatları peşin fiyatıyla uyuşuyor sitede mi hata var acaba?
https://www.turkcell.com.tr/cihazlar/akilli-telefonlar/iphone-8-plus-64-gb?place=last_viewed_devices

iphone 8 plus a özel bir kampanya mı yapmışlar acaba bana da cazip geldi





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robinex -- 9 Ekim 2018; 2:9:45 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.