Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
426
Tıklama
0
Öne Çıkarma
iPhone 6 alınır mı?
K
2 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba,
Babam taksici. Sadece iş amaçlı aboneleri ile whatsApp üzerinden mesajlasıp cihazı navigasyon gibi kullanacak. Kullanım amacı tamamen bu yönde olacak. Bu süreçte iPhone 6 işini görür mü? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

G
2 yıl
Binbaşı

Zor soru, sadece navigasyon ve whatsapp için kullanılacaksa alınabilir bence niye alınmasın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
2 yıl
Yüzbaşı

Tabi ki hayır whatsapp şuan ios 12 istiyor. Bir süre sonra ios 13 isteyecek yani ileride çalışmaz whatsapp. Onun dışında arama ve gps olarak kullanabilir. Her sene whatsapp ios sürümünü yükseltiyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
2 yıl
Yüzbaşı

6 eski cihaz sıkıntı çıkarır ......

7 olabilir ..... yalnız bu ayfonların navigasyonu bazı kişiler begenmiyorda tam tersi banada çok kullanışlı geliyor....iş amaçlı kullandım hiçte yanıltmadı..

mesela yolu vs belli olmayan dağın başındaki göle giden toprak yolu android google tel göstermezken ayfon navi gösterdi....

ayfon olmaz s7 olur s8 olur .... bende s6 vardı navigasyon çekimi on numaraydı ama batarya çabuk bitiyordu.....bence s7 lere bir bakın derim



M
2 yıl
Yarbay

iPhone 6s alın geçin. Mevcut son sürümle WhatsApp'ı garanti 3-4 yıl civarı çalıştırır.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.