Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
533
Tıklama
0
Öne Çıkarma
iPhone 5C Basın Görseli Ortaya Çıktı!!
İ
12 yıl (5998 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

iPhone 5C Basın Görseli Ortaya Çıktı!!




Apple 10 Eylül tarihinde yeni nesil iPhone akıllı telefon modeli olan iPhone 5S‘i sunacak. Apple her sene sadece yeni bir model sunarken, bu sene ayrıca farklı bir iPhone modeli daha sunacağı belirtiliyor. Apple‘ın iPhone 5S‘e göre daha düşük fiyatla sunulacak olan bu akıllı telefonun iPhone 5C olarak adlandırılacağı ifade edilmekte.

Apple’ın bu diğer yeni akıllı telefonu da 20 Eylül tarihinde ayrı bir lansman ile duyurulacağı iddia edilmekte. Apple’ın iPhone modelleri cam ve alüminyum malzeme ile gelirken, iPhone 5C ise plastik kasa ile sunulacak. Bu da düşük fiyatlı sunabilmek için maliyetleri düşürme hamlesi olarak değerlendirilebilir.

Şimdiye kadar hem iPhone 5S’in hem de iPhone 5C‘nin görselleri karşımıza gelmişti. Şimdi de iPhone 5C‘nin basın görseli olduğu iddia edilen görsel ortaya çıktı. Bu yeni görsel Romanya’da bulunan bir perakende satıcı üzerinden geliyor.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



*
12 yıl (4452 mesaj)
Yarbay

Arkadaki elma logosu fazla aşağıda.

%99 fake.



H
12 yıl (1120 mesaj)
Yüzbaşı

hey gıdı APPLE...Eskiden lansmanlar merak edılırdı,urunler sırdı şimdi ise sır felan yok resmen hersey ortada..


Bu mesaja 2 cevap geldi.
D
12 yıl (1906 mesaj)
Binbaşı

şaka maka çıkacak herhalde plastik kasalı android ikon çakması 5c



İ
12 yıl (32844 mesaj)
Yarbay

arayuz android kasa samsung



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
12 yıl (29862 mesaj)
Yarbay

Böyle kalitesiz bir resmin basın görseli olacağını sanmıyorum, kameranın sağ üstünde de ilginç bir siyahlık var.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
12 yıl (2127 mesaj)
Binbaşı

Eğer bu şekilde çıkacaksa ve özellikleri 5s ile aynı olursa direk bunu alırım. Fiyatının da kasa yapısı ile değişeceğini hiç sanmıyorum. O yüzden yine 5s e talim olacaz gibi


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
12 yıl (6323 mesaj)
Yarbay

ucuz bi iphone çıkarsa sizce ne kadar ucuz olur yani türkiye fiyatına vurursak.
eğer böyle bir tel çıkarsa 2.el iphone piyasası da kötü etkilenebilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
12 yıl (4452 mesaj)
Yarbay

böyle olacaksa hiç beklemeyelim i5 alalım, bu ne böyle samsung gibi her yani plastik..



D
12 yıl (8673 mesaj)
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: hmrkartal

hey gıdı APPLE...Eskiden lansmanlar merak edılırdı,urunler sırdı şimdi ise sır felan yok resmen hersey ortada..

O zamanlar Apple'a ait uretim tesisleri vardi ve bu tesislerde uretim ve bir araya getirme islemleri yapiliyordu. Cook bu tesislerin karlilik oranlarini degerlendirerek elden cikartti. (Jobs CEO idi o zamanlar) Sonrasinda ise uretim ve birlestirme faaliyetleri baska firmalara devredilince bu sekilde haberler sizmaya basladi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.