Telefonu alalı 12 gün oldu. Aldığımda kontrol etmiştim ölü piksel veya toz falan yoktu. Üstelik koruyucu kılıf ve ekran koruyucu da aldım( sakınıyoruz ya!)Dün farkettim tozu ve çok rahatsız edici bir yerde, devamlı gözüm takılıyor. Bundan önce iphone 4 vardı ve böyle bir problem olmadı. Telefondan bunun dışında çok memnunum gerçekten hızlı. Ama 2600 tl para veriyorsun içine hala toz kaçıyor moral bozucu. Ölü pikselde değişim yapılıyor diye biliyorum , ekran içinde toz olduğunda değişim yapılıyor mu? Çözüm öneriniz var mı?
Bu arada tel siyah 64gb.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bu arada tel siyah 64gb.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >