Arkadaşlar elimde bir adet iphone 3g var ve os modification ile ilgileniyorum. Cihazda ios 4.2.1 sürümü yüklü yani iphone 3g nin en son sürüm os. Bu sürümün üstüne whited00r 7 yüklemek istiyorum. Biraz araştırdım ve modifiyeyi 3.1.3 üzerine yapmışlar. Benim sorum şu olacak ben cihazımın 4.2.1 sürümü üstüne direk whited00r 7 yükleyebilir miyim? Veya 4.2.1 den whited00r 7 nasıl yüklenir. Eğer whited00r 7 kullanıyorsanız saygıyla yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bu sürümün üstüne whited00r 7 yüklemek istiyorum. Biraz araştırdım ve modifiyeyi 3.1.3 üzerine yapmışlar. Benim sorum şu olacak ben cihazımın 4.2.1 sürümü üstüne direk whited00r 7 yükleyebilir miyim?
Veya 4.2.1 den whited00r 7 nasıl yüklenir. Eğer whited00r 7 kullanıyorsanız saygıyla yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.