Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
387
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İphone 14 Pro Max Ekran ışığı saliselik kapanıp açılması
R
geçen yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar benim 14 pro max cihazımda şöyle birşey oluyor,ekran ışığı full ün biraz aşağısındayken,yani kısık değilken galeriden herhangi bir resmin içine girdikten sonra çıkıp ana ekrana dönünce 3-4 saniye içinde ekranda sanki bir göz kırpması,nasıl desem sanki ekran ışığı hafifçe kısılıp açılıyor gibi yarım saliselik bir hareket oluyor,ama sadece galeriye girince olmuyor da resmin içine girip çıkınca oluyor,başka hiçbir uygulamada vs.olmuyor,sistem bug u olduğu belli çünkü sadece resime bakınca oluyor.Başka hiçbir zaman hiçbir uygulamada veya girip çıkınca falan olmuyor,sizde böyle bişey oluyormu,resmin içine girip bakıp ana ekrana dönünce ekrana 3-4 saniye bakın





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rlx1980 -- 9 Mayıs 2023; 11:45:28 >

R
geçen yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Tamamdır çözüldü



S
geçen yıl
Yüzbaşı

Hocam aynı şeyi yaşıyorum hiçbir yerde bulamıyorum çözümünü nasıl çözdünüz acaba paylaşabilir misiniz ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
geçen yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Hocam bu bir özellikmiş,fotoyu açınca full hdr devreye girip fotoyu daha canlı gösteriyormuş,fotodan çıkınca full hdr kapanırken ekran o tepkiyi veriyormuş,kapatmak istersen ayarlar fotoğraflardan full hdr görüntüleyi kapatınca sıkıntı çözülüyor,ama bu sefer onu kapatınca da fotoğrafları daha canlı daha güzel göremiyoruz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
geçen yıl
Yüzbaşı

Teşekkürler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Rlx1980
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.