3.2 versiyonumu jailbreak .com aracılığıyla jb yaptım..ve sonrasındabi tema yükledim ıpad kitlendi tekrar açtığımda apple logosunda kaldı..3.2.1 versiyonuna restrore etmeye çalışıorum hata verio nedeni nedir??illaki son versiyonamı restrore etmem gerekio..shift + restore ile 3.2.1. versiyonunu yüklemeye çalıştığımda hata veriyo yüklenmio...acil yardım lütfen ne yapmam gerekio..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Merhaba bene Ipad imi 3.2.1 versiyonunda JB yapmıştım. Ama kısa bir kullanımdan sonra hata verdi açıldımadı. Mecburen 3.2.2 yüklemek zorunda kaldım. 3.2.1 sürümünü yükleyemezsiniz. Ancak SHSH kaydınız mevcutsa son sürüm dışında bir sürüm yükleyebiliyorsunuz.
Evet bende mecburen 3.2.2 yi yuklemek zorunda kaldim:( bu arada verdigi hataa 3014 filandi galiba tam hatirlamiyorum.ama benim anladigim 3.2.1 i yuklemek istedigimde apple la iletisime geciyo ve son surum olmadigi icin hataa veriyor.bende mecburen son surumu yukeldim ve jb ye elveda dedim:( umarim kisa surede bu versiyonunda jb si cikarda keyif aliriz makinadan:)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.