Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
776
Tıklama
0
Öne Çıkarma
iOS4 internet paylaşımı?!
J
14 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

2-3 gündür iOS4 yükledim deniyordum,jb siz olmasından dolayı bir kaç programımı özlesemde şimdilik idare eder,fakat biraz önce interneti paylaşayım dedim fakat "ağ" kısmına girdikten sonra bir baktım ki "internet paylaşımı" diye bir seçenek yok bütün menülere girdim belki başka bir konumdadır diye fakat bulamadım?! Fikri olan var mı?
< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jungle35 -- 26 Haziran 2010; 8:01:05 >

J
14 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

yok onu denedim ise yaramadı :(



S
14 yıl
Yarbay

ayni sorun bende de mevcut, neden kaybolmus olabilir?



S
14 yıl
Yarbay

S
14 yıl
Yüzbaşı

restore da bi işe yaramıyo 2 defa restore yaptım jb li jbsiz denedim yinede kayboluyo aq ayarlarını sıfırlamakta işe yaramıyo, şu sıralar baya kullanıyodum tetheringi kötü oldu


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
14 yıl
Yarbay

Bu noktada birşey soracam, 3GS 39. hafta sonrası iphone var, spirit ile jb yapmadan önce bu sorunu bir iki defa yaşadım ama ağ ayarlarını sıfırlayarak çözmüştüm. Kaybolmasının sebebini de wifi üzerinden bağlanırken yanlışlıla wifi pc ile paylaşmamdan olduğunu farkettim. Ondan sonrada problem yaşamadım. Fakat spirit ile jb yaptıktan sonra paylaşımı hiçbir şekilde geri getiremedim ta ki mywi yi yükleyene kadar.

Sormak istediğim şu JB yapılan telefon hertürlü restore veya versiyon yükseltme sonra sı JB nin etkisi kalıyormu. Yani bir şekilde izi duruyormu acaba.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.