Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
688
Tıklama
0
Öne Çıkarma
iOS dan Android e geçecem ama...
F
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar, ben 2007 den beri iPhone kullanıyorum lakin artık gına geldi. android denemek istiyorum ancak bu forumu gezince kafam az buz karıştı.

1) iPhone gibi guncellemeler tek yerden çıkmıyor mu ? değişik rom arayan arkadaşlar var. bu dğeişik rom lar ne anlama geliyor ? daha mı gelişmiş oluyor bu rom lar yoksa sadece eklentileri mi var ?
şayet android tel alırsam rom problemim mi olacak ? yoksa iOS gibi bir rom mu var hep guncellenen ?

2) her cihaz update yapmıyor galiba. her cihaza en son version yüklenir mi yoke ills son yeni çıkan cihazlar mı faydalanacak ?

3) JB gibi bir sistem var mı yoksa uygulamaları yğklemek iOS gibi basit mi ?

4) iOS kullananan birine bu sistem daha mı karmaşık gelir yoksa daha mı basit ?

bu arada iPhone 4 ümü satıp bir android tel almak istiyorum. guncellemeyi çokça takip eden ve yükleyen biriyim buna karşın önereceğiniz cihaz SII harici ? yani galaxy S (I9000) önerir misiniz yoksa onu alıncaya kadar şunu al daha iyi mi olur ?

şimdiden çok teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil