Arkadaşlar iOS 7 kullanırken safaride nette gezinirken saati gorebiliyorduk iOS 8 de ise saat falan yok acaba bunun bir ayarı mi var yoksa saati kaldırdılar mi? Bilen biri var mi hani diğer turlu hoş oluyordu nette gezerken saati her an görmek fakat şimdi netten çıkıp saate bakmak ana ekrana geliyorum yada bildirim çubuğunu indir simdi biri diyecek ki ne gerek var ana ekrana bakmak zor mu bende diyorum ki kolaylık varken ne gerek var bilen biri bu saat nerde?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOUNDBACK -- 24 Eylül 2014; 21:36:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >