Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
461
Tıklama
0
Öne Çıkarma
iOS 4.2.1 ile proximity sensor sorunu çözülmeyenler buraya
İ
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar ios 4.2.1'in proximity sensor sorununu çözdüğünü birçok arkadaş paylaştı forumda ama ben hala eskisine göre oldukça azalmasına rağmen bu sorunu yaşıyorum.

telefonu servise vermek istemiyorum çünkü hata yok deyip geri gönderecekler biliyorum.çünkü problem uzun konuşmalarda baş gösteriyor.ekran birden aktif hale geliyor.kısa konuşmalarda (1-2 dklık) hiçbir sorun yok.

hatta servisle ilgili o kadar kötü şeyler söyleniyor ki forumdakilerin başına gelenleri okusanız.

4.0.2 ve 4.1 yüklüyken sensörün kırmızı ışığı görülebiliyordu 4.2.1'de ise hiç görünmüyor.yani belli ki bir voltaj ayarlaması yapıldı tahminimce?

sorunun hala donanımsal mı yazılımsal mı olduğuna karar veremedim.son kez 4.3'ü bekleyip temiz restore yapıp deneyeceğim olmazsa telefonu iade edeceğim.

Tamam Apple iOS ayrıcalıkları var kabul ediyorum ama bu kadar defektif telefon olmaz arkadaş.

var mı bu sorunla boğuşan hala?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphone4freak -- 20 Ocak 2011; 7:49:27 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.