Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
24
Cevap
1439
Tıklama
9
Öne Çıkarma
Cevap: iOS 18 alacak telefonlar belli oldu: Hangi telefonlara güncelleme gelecek? (2. sayfa)
T
3 ay
Binbaşı

Kral, olay sadece yapay zeka değil. Apple reyiz 15p ve pm dışında diğer tüm cihazların musluğunu kısmış. Basit adaptif batarya sağlığı fonksiyonlarını 14 serisine bile vermiyor. Bu modelleri o kadar kolay harcaması hiç doğru değil. Yıllarca Ios güncelleme desteği veriyor fakat bu durumda sadece versiyon numarası değişmiş bi de güvenlik güncellemelerini almış oluyor.
Ayrıca yapay zekayı kullanmayı bilene faydası bulunan bir özellik. Kullanmayan alakası olmayan biri için var veya yok bir önemi yok fakat bu onu haklı çıkarmaz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Symbianist
T
3 ay
Binbaşı

Ergonomisine diyecek sözüm yok fakat 60 Hz ekranı çoğu kişi için yetersiz. O fiyatı da hak ettiğini düşünmüyorum. Apple bile adam yerine koyup yetersiz donanım vb. diye özellikleri kısıyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @DH Misafiri
A
2 ay
Teğmen

Hocam 15 pro pro Max haricinde yazsan daha doğru olurdu



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Kartal Göz
A
2 ay
Teğmen

Bu ne biçim bilgisiz yorum Apple fanligi kokusu alıyorum senden yenilik getirmediler yapay zekayı tüm modellerine vermedi yapay zeka önemli sen anlamıyorsan o senin sorunun Samsung bile 2021 deki cihazlarina kadar yapay zeka vermiş burda boş yapma kardeşim 15 pro 15 pro max sadece onların güncelleme alıp diğerlerinin almayacağını göz ardı etmişsin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Symbianist
S
geçen ay
Yüzbaşı

Ben daha çok Android fanlığı kokusu aldım senden. Şunu da belirteyim senden çok daha ileri düzey bilgim var emin olabilirsin. Apple’ın vermemesinin sebebi bu özelliğin yüksek işlemci gücü ve bellek kapasitesi ile yüksek bellek bant genişliğine ihtiyaç duymasıdır. Samsung 2021’deki cihazına verdi de ne oldu? Apple yapsın da özellik yarım yamalak mı çalışsın? Bakıyoruz canlı çeviri yok sohbet asistanı yok tarama asistanı yok. E ne kaldı geriye? En kilit özellikler yok. Bu mu şimdi yeni özellik vermiş olmak? Kağıt üzerinde vermiş olmak için verilmiş bir şey. Apple bir özelliği yarım yamalak çalışacak şekilde hiçbir zaman getirmez. O özelliği tam ve eksiksiz çalışıyorsa sunar.

Apple donanım yettiği sürece her türlü yazılımsal özelliği geriye dönük olarak verir. Bunu daha önce gördük. Örnek vermek gerekirse ölçüm uygulaması iPhone XS serisiyle geldi ve geriye dönük olarak iPhone 6s’ye kadar verildi. iPhone 5s/6 serisine ise verilmedi. Çünkü işlemcinin matematiksel kabiliyetleri bu özelliği kullanmak için yetersizdi. Senin dediğin gibi olsaydı bir önceki iPhone X ile sınırlandırırdı. Kendisinden üç nesil önceki iPhone 6s’ye vermezdi. Boş yapma biraz öğren.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Ahmet1020
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.