Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
18
Cevap
10038
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İnternetten alınan laptop iade hakkı?? Yardım
O
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar hepsiburada.com dan samsung laptop aldım. Bir gün kullandım, sıfır makinaya göre fazla ısınıyordu boştayken bile, sonra win8 silip win 7 kurdum cok kasmasın diye. Format atarken bi baktım sd kart yuvası boş ve üzerinde çizikler var. Makinayı detaylı inceledim çizikleri var. Yandım allah dedim. Hemen aradım iade için. Sıkıntı cıkardılar yok servise gönderin bilmem ne.

Arkadaşlar, kaç gündür acaip bir tecrübe atlattım. Herkesin kulağına küpe olması gereken bir şey.

Beşiktaş Samsung servise gittim, servis cihazda problem olsada(iç donanım hariç) iade için rapor tutmayacagını söyledi. Bu anlamda aldıgınız yer ile muhatap olacaksınız dedi.

Bende Yurtici kargo ile hepsiburada.com a geri yolladım. Kargodaki görevli bayan, sizdemi hepsiburada.com mağdurumusunuz dedi. Anlayamadım dedim. Bizden kargoladıkları laptopların yarısını geri getiriyor insanlar iade için dedi. Resmen dumur oldum. Arkamdaki sıraya baktıgımda herkesin elinde hepsiburada.com dan alınmış laptoplar vardı. 2-3 kişide gördüm. Arka tarafa hepsiburada.com kutuları vardı. Belli ki onlarda iade.

e-ticaret sitelerinden acaip soğudum. Daha kitap bile almam. Korsan filan cıkar nemelazım.

Ayrıca samsung servisindeki böyle müdür gibi olan esmer artis arkadaş niye samsung laptop aldınız ki bu zaten sağlam değil şöyle böyle iyice beni markadanda soğuttu.

Benim bu durumdaki yasal hakkım nedir. Vallahi billahı laptopda sd kart plastiği cıkmadı ve çizik var. Kesinlike kullanılmış bir ürün sattılar bana. Ben paramın iadesini istiyorum. Ama vermezlerse, Asus ya da lenovo alıcam artık ellerinde ne varsa.

Burdan herkese tavsiyem asla hepsiburada.com dan alış veriş yapmayın... İbret olayım size..

Şimdi ne yapmalıyım bir tüketici olarak haklarım ne, ya da başına gelen biri bir yardım etsin yol göstersin bana :( :(