Uzun yıllar önce oldukça amatör seviyede elektro gitar deneyimi olmuş, şimdi de bir tane edinip, keyfi amaçlı, sadece bilgisayara bağlayarak çalmak üzere bir elektro gitar edinmek istiyorum. Bu doğrultuda bir kaç sorum var:
1- İnternetten alacağım elektro gitarı kutusundan çıkarttığım gibi kullanabilir miyim, yoksa ilk ayarları için (akort kastetmediğimi belirteyim) bir yere götürmek zorunluluğunda mıyım? 2- Olası sorunları bertaraf etmek için internetten almak yerine bir müzik mağazasından kontrol ederek alabilir miyim? Yani alırken kutusundan çıkarttırabilir miyim? 3- Bilgisayar üzerinden iyi bir ses kartı ve yazılım ile kullanacağım için gitarın kalitesinin alacağım sesi etkileyeceğini düşünmüyorum, doğru muyum? 4- 3. sorumda doğru isem, bu doğrultuda bana kalvyesi çok rahat bir gitarın yeteceğini düşünüyorum, doğru muyum? 5- Bu bakış açılarıyla (biraz da görsel ve kalite beklentileriyle) Jackson JS22 veya Ibanez GRG170DX-BKN'den birini seçmeye karar verdim. Hangisinin klavyesi bana daha rahat gelecektir sorusuna da yanıt alabilirsem harika olurdu. (Seçimimde gitara yapılabilecek modifikasyonlar, ikinci eli gibi hususlar etkili değil.)
Şimdiden teşekkür ederim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Uzun yıllar önce oldukça amatör seviyede elektro gitar deneyimi olmuş, şimdi de bir tane edinip, keyfi amaçlı, sadece bilgisayara bağlayarak çalmak üzere bir elektro gitar edinmek istiyorum. Bu doğrultuda bir kaç sorum var:
1- İnternetten alacağım elektro gitarı kutusundan çıkarttığım gibi kullanabilir miyim, yoksa ilk ayarları için (akort kastetmediğimi belirteyim) bir yere götürmek zorunluluğunda mıyım?
2- Olası sorunları bertaraf etmek için internetten almak yerine bir müzik mağazasından kontrol ederek alabilir miyim? Yani alırken kutusundan çıkarttırabilir miyim?
3- Bilgisayar üzerinden iyi bir ses kartı ve yazılım ile kullanacağım için gitarın kalitesinin alacağım sesi etkileyeceğini düşünmüyorum, doğru muyum?
4- 3. sorumda doğru isem, bu doğrultuda bana kalvyesi çok rahat bir gitarın yeteceğini düşünüyorum, doğru muyum?
5- Bu bakış açılarıyla (biraz da görsel ve kalite beklentileriyle) Jackson JS22 veya Ibanez GRG170DX-BKN'den birini seçmeye karar verdim. Hangisinin klavyesi bana daha rahat gelecektir sorusuna da yanıt alabilirsem harika olurdu. (Seçimimde gitara yapılabilecek modifikasyonlar, ikinci eli gibi hususlar etkili değil.)
Şimdiden teşekkür ederim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.