Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
771
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İnternet tesisatı yok gibi
U
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Günaydın herkese. Arkadaşlar işim gereği taşınmak zorunda kalarak yeni bir apartmanda oturmaya başladım. Evde düzenimi kurdum şimdi ise internet bağlatmak istiyorum ama dairemde telefon prizi veya ethernet girişi bulamadım. Televizyon bağlantıları var sadece. Apartman girişine baktım telefon kutusu var içi kablolarla dolu. Telefon,internet kullananlar var gibi görünüyor.Sanırım benim oturduğum daireye telefon tesisatı döşenmemiş.Bina 3-4 yıllık kadar.

Fiber zaten yok.Adsl başvurumu dün yaptım.Tesisat işini nasıl halletmeliyim? Teşekkürler.



A
9 yıl
Yarbay

Bütün binalarda olan şey orada nasıl yokki karıştırmış olma ?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 15 Ekim 2015; 10:01:01 >

İ
9 yıl
Yarbay

3-4 yıllık binada kesin vardır. Bu işlerden anlamıyorsanız bir elektrikçi çağırın, daire içindeki yerleri ve bina girişindeki ankastrede size ait olan soketi göstersin. Sonrasında internet başvurusu yaparsınız.



U
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Yok karıştırmadım yalnız 3 tane televizyon kablolarının geldiği priz var muhtemelen biri telefon girişi olması gerekiyordu. Elektrikçi çağırmayı düşünüyorum ama biraz tuzlu gelebilir. Giriş katta oturuyorum telefon kutusu pencereme çok yakın kendim çekebilsem keşke ama pek anlamıyorum işte.




Bu mesajda bahsedilenler: @igorparker , @VDSL
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.