Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir
6277
Cevap
310929
Tıklama
136
Öne Çıkarma
Cevap: 🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (306. sayfa)
C
2 yıl
Binbaşı

An itibariyle elveda🙋🏼‍♂️



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
2 yıl
Çavuş

diğer operatörlere geçiş için 3 ay koşulu deniyor ama ttneti aradım şimdi öyle bir şey yok hemen geçiş yapabiliriz diyorlar nasıl oluyor bu iş anlamadım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Değerli Abonelerimiz,

Sorun yaşayan abonelerimiz olduğunun farkındayız, çözümü adına 10 dk sonra 10dk lık son bir kesinti yaşayacağız, ardından kademeli olarak sorunu düzeltmeyi planlamaktayız.

Yaşanan sorunun telafisi adına ayrıca bir açıklama yapacağız. Affınıza sığınarak, anlayışınızı rica ederiz.

Ekibimiz adına üzüntümüzü ifade ederiz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetkutusu -- 27 Mart 2023; 15:6:59 >
Bu mesaja 4 cevap geldi.
C
2 yıl
Yüzbaşı

TT ye diğer firmalardan geçiş olmuyor onlar direk sıfırdan abonelik başlatıyor o yüzden o koşul yok.




Bu mesajda bahsedilenler: @yekzadee
D
2 yıl
Yarbay

Az önce sözde geldi net 5 dk olmadan yine gitti. Zaten geldiğinde de çoğu site sorunlu açılmıyordu...



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

T
2 yıl
Binbaşı

Ben 1yıllık pelin vermiştim. Çıksam para iadesi yaparlarmı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
2 yıl
Çavuş

yani birkaç gündür değil bu sorunlar bende 8-9 gündür var ve bıktım gerçekten artık



1
2 yıl
Yüzbaşı

peşin verenlerde abonelik sonlandırdığında işlem tam nasıl oluyor. bilenler yazabilir mi?



C
2 yıl
Onbaşı

önce düzeldi 10dk sonra tekrardan DSL ışığı gitti. Tüm gün toplantım var, yöneticimle olan toplantıda internet gitti. DH olmasa bu konuda bilgi de alamıyoruz. Sınıfta kaldın İK.




Bu mesajda bahsedilenler: @internetkutusu
O
2 yıl
Er

Aynen bende de son zamanlarda kopma ve yavaşlama oluyor. Superonline taahhütsüz için başvurdum 149 tl modem ücretsiz 250 tl kurulum ücreti var ama en güzel tarafı muhatap var. Çekilmez bu.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
2 yıl
Yüzbaşı

Bu rezil servisi iptal edip sıfırdan başka yere başvuru yapılabilir mi 3 ay beklemeden? Boşta port varsa.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAJAJ80 -- 27 Mart 2023; 15:33:58 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
2 yıl
Teğmen

10 Yıl. Blizzard 10'da bir Diablo çıkartıyor ve bilin bakalım tamda oyunun open betası çıkmışken ne benim neyim yoktu? Yeter yaa 2016dan 2022 Kasım ayına kadar kullandığım başka bir internet servis sağlayıcısında bu süre zarfında en fazla 5 kere kopma sorunu yaşamışımdır. Bir tanesi de sokaktaki inşaatta çalışan kepçenin kabloları koparmasıdır. Kasım 2022 den şu mesajın yaşandığı sürede yaşadığım bağlantı sorunları daha fazladır. Geçen sürede zaten yaptıkları zamlarla bir cazibesi de kalmadı.

Ayrıca arkadaşlar aranızda battle.net e girebilen var mı? Sorun sadece bende mi yoksa yurtdışı çıkışların da mı problemli?



D
2 yıl
Yarbay

Ben sıfırdan abone olmuştum, 4. Ayım doldu. Sorduğum da sadece farklı firmaya geçerseniz kullandığınız günler için kısmi fatura ödersiniz dediler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Emphire
T
2 yıl
Yüzbaşı

sakın geçmeyin buna rezillik devamlı kopuyor abi böyle birşey yok şikayet edecek biryerde yok sesimizi duyan yok dünyanın en rezil interneti



M
2 yıl
Yüzbaşı

Sıfırdan yapacaksan olur. Nakiller de 3 ay bekleme zorunluluğu var.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @HAJAJ80
İ
2 yıl
Yüzbaşı

Peki 10 gündür yaşanan sorunların sebebi nedir ve bu sebep veya sebepler için ne yapmayı planlıyorsunuz? Bir hafta beklerim kopmalar devam ederse ben de ayrılacağım. Yıllık ödedim pişman oldum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @internetkutusu
C
2 yıl
Onbaşı

Sıfırdan kayıt oldum, cayma hakkını direkt kullanabiliyor muyuz?



E
2 yıl
Yarbay

Kimse bundan sonra internet kutusunu burda övmesin arkadaş.iş yerimizde 8 9 gündür sorun yaşıyoruz. Şuan da hiç internet yok. Ne pos cihazi kullana biliyoruz be başka bişey.zararimi kim karşıliyacak arkadaş kim ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >