Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1064
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İnternet Kullanımı Gözükmüyor
R
9 yıl (2343 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Dün gece yarısı hat değişikliğim gerçekleşti. Vodafone'dan Telekom'a geçtim. Şöyle bir durum var;

Sabahtan beri 1gb'a yakın veri kullanmışımdır (Tarife 10GB Faturasız), ne mesajla, ne app.de, ne müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede hiç internet kullanmamış olduğum bilgisi geldi. Esas gariplik telefonun kendi ağ kullanımı da ''0'' ı gösteriyor.

Bunun nedeni ne olabilir?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



N
9 yıl (2384 mesaj)
Teğmen

Enteresan bir durum hocam,boşver dusmezse düşmesin düştüğü yere kadar kullan :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
9 yıl (2343 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Evet ben de öyle yapmayı düşünüyorum :) Bug gibi bir şey.



S
9 yıl (16863 mesaj)
Yarbay

Sonra birden şebeke güncellenir, tüm İnternet hakkınızı kullandığınızı ve XX TL üzerine ücretlendirildiğinizi anlatan bir mesaj alabilirsiniz. :)

Bir süre sonra güncellenecektir, ilk gün diye belki işlem yapmadı daha sistem... Yine de uzun süre güncellenmezse takılın keyfinizce. :)



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

F
9 yıl (1810 mesaj)
Binbaşı

Telefon gorusmesi yada sms attiktan sonra guncelleniyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
9 yıl (2343 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: ferhatunal66

Telefon gorusmesi yada sms attiktan sonra guncelleniyor


Telefon görüşmesi yaptım ve sms attım. İkisi de düştü. Fakat internet hala aynı. Dediğiniz telekomla ilgili bir durum sadece, ama benim telefonumda da internet kullandığım yazmıyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.