Selam arkadaşlar internet kafe açmayı planlıyorum. Biliyorum zamanı geçti modası geçti v.s v.s Ama dükkan kendimize ait ve mekanın çevresinde internet kafe yok. sadece internet kafe değil ps3 de olucak mekanın içinde kola, tost v.s satışıda olucak ilk etapta 15 bilgisayarla denemeyi düşünüyorum artı 3 tane ps3 sizce aylık kazancı ne kadar olur.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Ben youtube ve diğer sahibinden.com adlı sitenin linkini vereyim oradan bakın ancak telefonlada aramanız lazımYoutube sahibinden.com ilan numarası 137475873
Ben youtube ve diğer sahibinden.com adlı sitenin linkini vereyim oradan bakın ancak telefonlada aramanız lazım video linkiYotube videosu izlemek için tıkla sahibinden.com ilan numarası 137475873
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.