Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
1021
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İnterkom tavsiyesi
J
4 ay (6078 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Forza sahibiyim. Arkadaşımla beraber iki Forza ve kişi tur yaparken interkom ile sohbet etmek istiyoruz. Kullandığım kask Agv k3. Daha kaliteli bir interkom alıp artçı kaskım için daha hesaplı fiyat performans ürün almak istiyorum. 4 motor tur yaptığımızda oluyor. Hepimizin bağlanabileceği bir öneriniz mevcutmu. Senalar var fiyatlar çok yüksek. knmaster var fakat diğerleri ile bağlanmak için herkeste aynı modelden olması gerekıyormus. Seçim yapamadık bir türlü.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
4 ay (298 mesaj)
Yüzbaşı

KNMaster 2300 kullanıyorum çok memnunum. 2'li bağlantı oluyor.

daha fazla bağlantı seçeneği için 6'ya kişiye kadar KNMaster 6100 serisi ideal.

diğer markaları kullanmadım ama piyasada çok marka var. bu marka fiyat performans açısından çok iyi diye düşünüyorum.



L
3 ay (2702 mesaj)
Binbaşı

hocam 7-8 sene önce aliexpressten vnetphone v6 diye bir interkom aldım, şu anda tanesi 1000 lira civarında sanırım, tam bir fiyat/performans ürünü. 6 kişiye kadar bağlantı yapılıyor, tabi ki aynı anda değil, tek tek bağlıyorsunuz, görüşmeler de tek tek oluyor, ses yüksekliği yüksek süratlerde bile yeterli seviyede, gayet memnunum, tavsiye ederim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
3 ay (298 mesaj)
Yüzbaşı

7-8 sene önce 1000 tl verdiyseniz şu andaki 10-15 bin tl arasındaki modellere eş değer oluyor. fiyat olarak tabi.

3,5-5 bin arası çok iyi modeller var.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @LynXMaSTeR
L
3 ay (2702 mesaj)
Binbaşı

100 liraya almıştım hocam, şu anda 1000 lira civarında diye belirtmiştim mesajımda.
şu ürünü kullanıyorum. bendekinin markası vnetphone v6 diye geçiyor.

https://tr.aliexpress.com/item/1005007009801911.html





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LynXMaSTeR -- 17 Ekim 2025; 4:21:33 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @pckolog08
P
3 ay (298 mesaj)
Yüzbaşı

ben yanlış anlamışım :-)

ürün özelliklerine göre bu fiyata gerçekten çok iyi. denemek için bile alınabilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @LynXMaSTeR
L
3 ay (2702 mesaj)
Binbaşı

şu an vergilerle birlikte 1600-2000 tl civarına geliyordur, ancak dediğiniz gibi denemeye değer.
sonuç olarak bir interkomdan beklenen en temel işlevleri yerine getiriyor. ekstradan 3-4 kişi aynı anda toplantı usulü konuşma yapmayacaksanız bu interkomlar fazlasıyla iş görüyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @pckolog08
S
2 ay (146 mesaj)
Çavuş

Konuyu hortlatmak isterim. bana sorarsanız knmaster dan uzak durun derim. türkiyede en çok satılan diye bir algı yaratmışlar ama firma çok acemi. ben yeni ASMAX F1 Pro aldım yurtdışından şiddetle tavsiye ederim getirtebilirseniz. özellikleri cardo packtalk pro ile aynı diyebilirim. ses kalitesi muazzam. bu hafta black week te çok iyi indirime girmiş durumda ayrıca.


https://www.fc-moto.de/en/ASMAX-F1-Pro-Bluetooth-Communication-System-Single-Set


< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seken59 -- 17 Kasım 2025; 15:10:27 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
2 ay (6078 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Kaç kişi bağlantı yapabiliyor bilgi bulamadım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Seken59
G
2 ay (2245 mesaj)
Binbaşı

2300pro var bende 2100 de diğer kaskımda KN master yeterli bence hiç uğraşma derim .



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.