Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1485
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Intel, NetEffect firmasını satın aldı
F
16 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


Yılın üçüncü çeyreğine yönelik olarak rekor gelir açıklayan Intel yeni bir satın alma gerçekleştirdi ve NetEffect firmasını bünyesine kattı. İletişim teknolojileri ve bağlantı ürünleri üzerine faaliyet gösteren NetEffect firması özellikle sunucu kümeleri için ethernet çözümleri hazırlamakta. 8 milyon dolara Intel çatısı altına giren firmanın ürün gamında 1 ve 10 Gigabit'lik Ethernet (GbE) adaptörlerinin yanı sıra 10 GbE'lik uygulamaya özel tümleşik devreler bulunuyor.


Intel'in LAN Erişim Bölümünden sorumlu yöneticisi Tom Swinford yaptığı açıklamasında veri iletişim çözümleri sunan NetEffect firmasının sahip olduğunu bilgi birikimi ve teknolojinin Intel'in ethernet çalışmalarına (sunucu sanallaştırma, ağ ve depolama trafiğinin düzeni gibi) destek olacağını ifade etti. Yapılan anlaşmaya göre NetEffect firmasının 30 kişilik çalışan kadrosu da Intel'e katıldı ve çalışmalarına Austion, Texas'da devam edecekler.


 Haberi Portalda Gör

H
16 yıl
Yarbay

biri İNTELİ durdursun

Yakında Amdyi aldı haberini duyarsam hic sasirmıcam





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoLY.oNE -- 16 Ekim 2008; 21:38:54 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
16 yıl
Yarbay

vay be ne olacak bunun sonu tam tekel olacak bu gidişle



O
16 yıl
Yarbay

Neyi Inteli durdursun yaw. 30 kişilik şirketi satın almış. Kadıköydeki orta büyüklükteki tüm firmalarda 30 kişiden fazla çalışan var. Hadi büyük bir firmayı almış olsa da Biri Inteli durdursun ben de derim ama burada anlatılmak istenen şey sanırım Intel'in maddi gücü veya büyük bi şirketi satın aldın denmesinden çok Intel'in network alanında ve iletişimde kusursuzlaşmak istemesini göstermek. Opteronlar yüzünden Server pazarında iyi bir yer edinen AMD ye karşı silah arıyor olmalı...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
16 yıl
Yarbay

intel koptu gidiyor sonumuz hayıra :S alırız artık pahalıdan işlemci :(
gerçi amd ninde farkı yok fx serisi işlemcileri 1300 dolardan satiordu


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
16 yıl
Yarbay

30 çalışanlık bir kurumun 8 milyon dolar etmesi de ayrı bir olaymış takdir ettim



Z
16 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: Ademsx1

biri İNTELİ durdursun

Yakında Amdyi aldı haberini duyarsam hic sasirmıcam


Abartma

Haber için teşekkürler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.