Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
13
Cevap
3181
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Intel Management Engine Interface Kod:10 sorunu Ödüllü
İ
7 yıl
Er
Konu Sahibi

Evdeki gündelik işler için kullandığım laptop HP marka G6 1005ST modeli. Bu geçtiğimiz sene Windows 10 ile herhangi bir problem yaşamadan kullandığım bilgisayar artık Bootup sürecinde sleep/wake fonksiyonlarında ve en önemlisi kapanma evresinde problem yaşatmakta. Tek sürücüsü SSD olmasina rağmen açılış süresi 2.5 dakika civarında ayrıca uyku modundan çıkmıyor ve tam olarak kapanmıyor bilgisayar fan her daim açık kalıyor.

Araştırmalarım sonucu bu problemin ""Intel Management Engine Interface"" yüzünden kaynaklandığını buldum fakat Intel'in sitesinden hangi versiyonunu indirirsem indireyim """"“Bu platform desteklenmiyor”"" hatası alıyorum ve güncelleyemiyorum sürücüyü. Bu problemi daha önce yaşayan var mıdır acaba aramızda? Bu yazılımı nasıl yükleyebilirim ? BIOS pilini değiştirme, sürücüyü silme, RAM değişimini denedim. Yanlış anlaşılmasını istemem kesinlikle, bu problem 2 aydır canımı sıkıyor sorunumu çözen arkadaşa 20TL hediye etmek istiyorum gerçekten beni bir dertten kurtardığı için. Lütfen sadece gerçekten bu problemi yaşamış deneyimlemiş arkadaşlar yazarlar ise sevinirim.



T
6 yıl
Yarbay

HP Support Assistant kullanıyor musun? hp bilgisayarın var doğru driver ve güncelleştirmelere sahip olmak için bunu kullanmanı tavsiye ederim. son yazılım güncellemen için başlangıç ayarlarına geri dönüp bu programı kullanabilirsin. hp' nin iş bilgisayarları için de HP SoftPaq Download Manager programı var. olmadı bunu dene derim can sıkıntısına.

sürücülerde windows 10 desteği görünmüyor ama bu yükleme yapamayacağın ve kullanamayacağın anlamına bence gelmiyor. çünkü şu linkde windows 10 kelimesi kullanılmış görünüyor. tam emin değilim ama sorunun hp support assistant da olabilir. buna ait herşeyi kaldırıp güncel versiyonu da kurmayı deneyebilirsin. okumanı tavsiye edeceğim sayfalar:
https://support.hp.com/tr-tr/product/hp-pavilion-g6-1000-notebook-pc-series/5046257/model/5059956/document/c03626267
https://support.hp.com/tr-tr/product/hp-pavilion-g6-1000-notebook-pc-series/5046257/model/5059956/document/c02860501

ödül konusuna gelince, işin hallolursa eğer, kendine benden bir kentucky fried chicken menu' su ikram et.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.