1: Anakartım Gigabyte olacak şekilde bu işlemciye önerebileceğiniz başka bir anakart var mı? 2: Ram leri 2400 MHZ alırsam bu anakartta bu ramlari bu hızda kullanmama bir sakınca var mı? 3: Ekran kartı olarak ZOTAC 9800GT ECO(256Bit)1GB DDR3 kullanacağım. Bu anakarta takmamda bir sakınca yok değil mi?
KULLANIM AMACIM, VIDEO EDIT ve RENDER. İleride iyi bir ekran kartı alıp belki oyun da oynarım. Şimdilik PS4 var.
Teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Daha önce elimdeki parçaları değerlendirmek için i5 sistem tavsiye diye bir konu açmıştım.
Lakin şimdi biraz hedef büyülttüm :)
< Resime gitmek için tıklayın >
Şimdi merak ettiğim birkaç sorum var.
1: Anakartım Gigabyte olacak şekilde bu işlemciye önerebileceğiniz başka bir anakart var mı?
2: Ram leri 2400 MHZ alırsam bu anakartta bu ramlari bu hızda kullanmama bir sakınca var mı?
3: Ekran kartı olarak ZOTAC 9800GT ECO(256Bit)1GB DDR3 kullanacağım. Bu anakarta takmamda bir sakınca yok değil mi?
KULLANIM AMACIM, VIDEO EDIT ve RENDER.
İleride iyi bir ekran kartı alıp belki oyun da oynarım. Şimdilik PS4 var.
Teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi err_ryn -- 19 Temmuz 2015; 23:45:23 >