Siz sanırım hikaye tarzında islemciye yük bindirmeyen oyunlar oynuyorsunuz. Bu gibi kullanımlarda evet 50-55derece calisicaktir zaten işlemci. BfV- cod cold war multi bu tarz oyunlarda imkansız çünkü 10700K gibi ısınan işlemcilerde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur4591 -- 5 Mart 2021; 23:25:26 >
benim ne yaptigimin onemi yok, islemcinin duzgun performansta gerekli olan durumunu soyledim, islemciler, ve hatta bilgisayardaki hic bir donanim 60dereceden sonra duzgun stabil performans vermez. Tercih sizin 100derecede bile kullanabilirsiniz, hatta biostan limiti 110a artirin 105te bile calisir. 52de calistirmak yerine 50 yapin daha dusuk voltaj kullanin uncrore u 47 yapin en azindan cok daha fazla performans alacaksiniz.
@REDSTONE sonunda geliyorum teste. sirf test icin o kadar para vermeye eriniyordum, EA pass ile 1 ayina 6 lira verdim, en azindan icim rahat.
Ilk test 2 saatlik bfv, aralarda 32 kisilip map de oldu, 64kisilik de. Config ayarlarina bakip biraz anlayip daha sonra min fps testlerini de yapacagim.
Bu arada redstone, hocam fps test icin ufak bir map ya da bi oyun modu yok mu? her seferinde tum oyunu oynamam mi lazim? 4-5er dakika kaydetsem yeter CapFrameXle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @acura07