Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1437
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Insomniac, Resistance 3 Satışları Hakkında Konuştu
Şehir : #İstanbul
L
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



    Resistance 3'ün satışlarının beklenenin oldukça altında kaldığını ve serinin hayatını tehlikeye attığını belirtmiştik. Şimdiye dek suskun kalan Insomniac Games en sonunda ağzını açtı ve bu konuya Twitter'dan açıklık getirdi.
 
    Insomniac'ın Halkla İlişkiler Menajeri James Setevenson, oyunun satışlarının Dead Island gibi bir multiplatform oyunla kıyaslanmasının adil olmadığını söyledi. Insomniac Games, Resistance 3'ün Amerika'da 180,000 adet satmasına karşılık Twitter'da "Yine de bu, Amerika sıralamalarında 7. sıra için yeterli oldu" şeklinde konuşarak sanki satışlardan memnunmuş izlenimi verdi.

    Resistance 2, tüm dünyada 3 milyon adet satmıştı. Aynı performansı Resistance 3'ün başarabileceği sanılmıyor.
 




P
13 yıl
Yüzbaşı

FİYATINI İNDİRSELERDE BİZDE ALSAK.GÜZEL BİR OYUN FAKAT ŞU ANKİ FİYATA DEĞMEZ.ONUN YERİNE UNCHARTED 3 ALINIR.SONUNA KADAR O PARAYI HAK EDEN BİR OYUN.



C
13 yıl
Binbaşı

Yanlış zamanda çıktı bu oyun. Uncharted 3, Mw 3, AC: Revelations, Arkham City gibi oyunların arifesinde çıktığı için çok satmadı. İnsanlar paralarını bu oyunlara saklıyor. Doğal olarak Resistance'a yönelmiyorlar.



B
13 yıl
Yarbay

single player i iyi olmasina ragmen(arkadasimdan alip oynadim) multiplayer da yapilan degisikler sagolsun bir CoD klonu olmaktan öteye gidememis bir oyun. Multiplayer betasini oynadigimda bu fikre varmistim release versiyonu da farkli degil. Uncharted 3 ve Resistance 3 un en guzel ozelligi tabi ki split screen multiplayer da 2 kisi de kendi psn accountlarina baglanabilecek. Onun disinda Co-op single da zevkli ama co-op da yaninizdaki adam iyi olduktan sonra mayın tarlası bile zevkli


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
13 yıl
Yarbay

50 TL yapsınlar alalım :) herkes düşmesini bekliyor fiyatın, çok rahat 1 milyonu geçer fiyat düşerse



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.