Arkadaşlar, PHP'de çok yeni olmasamda bir hata kafamı kurcalıyor, çözümünü araştırdım fakat bulamadım.
Ben textarea içinden (önemli değil fakat belirteyim dedim) insert into ile MySql veritabanına yazı kaydediyorum. Yazıda ', *, {} gibi karakterler kullanınca veriyi mysql'a göndermiyor. mysql_error(); ile hataya baktım, özel karakterler php kodunu bozuyordu. Bu hatanın çözümü nedir acaba?
PHP'de çok yeni olmasamda bir hata kafamı kurcalıyor, çözümünü araştırdım fakat bulamadım.
Ben textarea içinden (önemli değil fakat belirteyim dedim) insert into ile MySql veritabanına yazı kaydediyorum.
Yazıda ', *, {} gibi karakterler kullanınca veriyi mysql'a göndermiyor.
mysql_error(); ile hataya baktım, özel karakterler php kodunu bozuyordu.
Bu hatanın çözümü nedir acaba?
Şimdiden Teşekkürler
EDİT: Çözüm'ü buldum,
$baglan=mysqli_connect("localhost","root","mysql_sifre","veritabani_adi"); // Harici bağlantı dosyasından çekince olmuyor.
$degisken = mysqli_real_escape_string($baglan, $_POST['form_name']);
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blowermsraid -- 23 Ekim 2015; 7:35:16 >