Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
952
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İnsansı maymun ve ara tür yoktur hasta insan vardır. (Zika virüsü örneğiyle)
P
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba

Öncelikle tartışmayı islam-din üzerine çekip hegel diyalektiği çemberine sokmamanızı rica ederim. Bilim dünyası sorgulanamaz değildir. Bilim adamlarına para verilip “sigara sağlıklıdır” bile dedirtildi bu dünyada. Sermayenin elinde olan bir otorite elbette sorgulanıp tartışılmalıdır. Yani “bilim yeaaa sen diyon yobaz” deyip beğeni almak istiyorsanız oradı burası değil.

Neyse. Öncelikle zika virüsünün etkilediği insan modellerini aşağıya bıraktım.

Ara türe ne kadar benziyor değil mi? Evrimi sorguladığımızda önümüze bir kaç prototip atılıyor ve bir kaç kalıp bilgi ağzımıza tıkılıyor. Tartışmanın sonunda sorgulayan “cahil” adam ilan ediliyor. Modern bilimciler mikroskop ve teleskopla yeterince sorgulamış zaten o yüzden bizim sorgulamamız saygısızlık oluyor onlara göre.

Neyse. Acaba tarihte benzer virüsler sağlıklı ve yaratılmış insanı hasta edip ara tür-maymunsu insan diye önümüze atılan ampute insanları ortaya çıkarmış olamaz mı?

Bu insanların kalıntıları hep tek bulunuyor. Hasta oldukları için sosyal toplumdan dışlanıp tek yaşamak durumunda kaldıkları için bunlara tek tek rastlanıyor olabilir mi? Ayrıca radyasyona marız kalan kadınlar zamanında elleri, başı veya farklı uzuvları daha büyük olan çocuklar doğurdular. Göktaşları yüksek miktarda radyasyon ihtiva eder. Dünyaya gök taşı düşüp bir takım insanları radyasyona maruz bırakıp ampute insanlar ortaya çıkarmış olamaz mı? Her hasta insana bir ara tür deyip geçmek yerine bu konuları tartışmam gerekmez mi?

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Elektronik olarak tabir edilen bir ara tür;
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Z
4 yıl
Teğmen

Hocam yapma gözünü seveyim ya. Bunun onunla ne alakası var. Ayrıca ara tür örneği olan sadece insanlar değil birçok hayvanda da var. Ara türlerin bir arada olma zorunluğu da yok zaten ve insanlar ne kadar zamandır şuanki hallerindeler bunu da bilmiyoruz. Dolayısıyla bu argüman çok saçma olmuş. İlla evrime kanıt arıyorsan insanlardaki körelmiş organlara bakabilirsin.
https://www.cnnturk.com/fotogaleri/yasam/diger/insanda-bulunan-10-korelmis-organ?page=6



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.