Arama butonu
İmkanınız olsa vatandaşlıktan çıkar mısınız? (Anket)
 Sonuçları gör
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
175
Tıklama
2
Öne Çıkarma
İmkanınız olsa vatandaşlıktan çıkar mısınız? (Anket)
G
2 hafta
Er
Konu Sahibi

Diyelim ki iyi bir Avrupa ülkesinde veya Amerika, Kanada, Avustralya üçlüsünden birinde vatandaşlığınız var. Vatandaşlıktan çıkar mısınız?

Ben bu ülkeyi pek benimseyemedim doğrusu, 2 arsam, 1 yolum, 2 de dairem var, sicilim de temiz, her şeyimi satar, banka hesaplarımı kapattırır, gereken her şeyi yapar ve çıkardım muhtemelen. Bana zorluk üstüne zorluk sunan bu ülkede kalmayı düşünenin de tuzu kurudur.



Y
2 hafta
Er

Evet sıradaki soru?



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
2 hafta
Yüzbaşı

1dk fazla kalmam,anında soluğu bakanlıkta çıkış formu doldururken alırım.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

N
2 hafta
Binbaşı

https://www.youtube.com/watch?si=1PuTEZJw9nCCg1ja&v=kCBc697itNg&feature=youtu.be

O degilde konuyu acan harbi mekandan cikis yapti





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 18 Mayıs 2024; 5:29:7 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

T
2 hafta
Yarbay

eskiden bu konu üzerinde epey araştırdım. Kendimi vatandaşlıktan nasıl attırabilirim diye .Başka ülke kabul etmeden olmuyor iltica etmen gerekiyor... Türk kimliği Türkiyede 2.3 sınıf değerde Kürt çingene eskiden kendilerini 2.3 sınıf görüp yurtdışına iltica ederlerdi ama artık gettolaşma nedeniyle burada daha rahatlar hırsızlık gasp çeteleşme mafya vs daha rahat yapabiliyorlar nüfusları da kalabalık olduğu için Belediyelerde daha kolay kadro alabiliyorlar artık kayıtdışı iş yapsalar da kimse birşey yapmıyor muhtemelen



V
2 hafta
Binbaşı

Çıkarım ama burada yaşarım 1.sınıf olarak. Sonuçta vatandaşı olmayanlarda istediği gibi yaşıyor çocuk doğuruyor falan. Afrikalısı suriyelisi dolu var öyle yaşayan. Hastanelere giderim sıra beklemem beleş bakılırım ne güzel. Polis durdursa o iyi ülkelerin kimliği olduktan sonra işlemez bana.

Burası doğal güzellikleri olan belgesellerdeki üçüncü sınıf ülkeler gibi. Sıradan vatandaşına cehennem, zenginler derebeyi gibi. Turistler ve yabancılar kral.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.