Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1288
Tıklama
0
Öne Çıkarma
imei kayıt harcı 170tl den 500tl ye çıkarılması
S
7 yıl (924 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yuh yaaa imei kayıt harcı 500 tl oldu telefon getirmekte hayal oldu artık

- 2018 yılında 170.70 lira,

- 2017 yılında 149.20 lira,

- 2016 yılında 138,80 lira,


< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szgnsr -- 9 Kasım 2018; 9:37:44 >

O
7 yıl (18993 mesaj)
Yarbay

Sabah haber uygulamasının bildiriminde görmüştüm. Cidden saçma bir zam olmuş, hani yurt dışından telefon getiren biri değilim ama getiren adam içinde 500 tl ödemek ağır olur. Birde belli oranda arttırsalar neyse 170'ten 500'e çıkartmak çok ağır birde bunun bir kısıtlaması yok mu ? 1000 tl yaptık deseler yapabiliyorlar mı ?



T
7 yıl (8811 mesaj)
Yarbay

Dert etme bu gibi durumları savunan büyük bir kitle var. Kışın kol gibi elektrik-doğal gaz faturaları gelsin görecem o boş kafaları.



D
7 yıl (1006 mesaj)
Teğmen

şaşırmamak lazım bizim ülkemiz vergi ile ayakta duruyor. kaşıkla verdiğini kepçeyle geri alıyor...



D
7 yıl (1006 mesaj)
Teğmen

G
7 yıl (21234 mesaj)
Yarbay

Baktılar yurtdışına git gel ucuza geliyor.Hop gören gözün hakkı var deyip soyuyorlar insanı.İnsanı yaşama ne kadar saygılı bir ülke(!)



A
7 yıl (7919 mesaj)
Binbaşı

Ben sadece tatillerde geliyorum, internetimi kapatıyor. Arama yaptırmıyor. Bu düpedüz hükümetin soygunculuğudur.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.