Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
688
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İMAJ ALIP LİVE CD YAPMAK İSTİYORUM
A
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar Merhabalar eski bilgisayarımı uzun süredir kullanmıyorum ancak içerisinde kurulu halde bir sürü program vb bilgilerim var. Eski bilgisayarımdaki diski yeni bilgisayarıma harici olarak bağlayıp içerisindeki işletim sisteminin yedeğini alıp winpe gibi kullanmak istiyorum (yani eski bilgisayarımı alıp masaüstümü görüyor gibi yapmak istiyorum) ancak bunu yapacak hiç bir uygulama bulamadım. Konu hakkında yardımlarınızı rica ederim. Diskimde birazcık sıkıntı var bazı yerlerinde bad sector var o yüzden aomei vb program ile imaj almakta sorun yaşadım acronis ile de almak istediğim zorla aldım. Tekraren konu hakkında yardımlarınızı rica ederim.



S
7 yıl
Yarbay

O şekilde yapamassınız yeni sistemde açılmaz mavi ekran verir kalır... Bunun için sysprep işlemi yapıp öyle imaj almalısınız...http://www.zdaylan.com/sysprep-ile-windows-imajini-alma-ve-diger-bilgisayarlara-ayni-imaji-yukleme/ adresindeki gibi yapın... Aldığınız imajı yeni sisteme taktığınızda tek tek donanımları tanıyacak ve kuracak ; bu arada lisans da uçar yeniden lisans girmeniz gerekir...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.