Herkese merhaba,gelecek yıl nasipse oğlum ilkokula başlayacak,okul konusunda gerçekten çıkmaza girdim,bütçeme uygun özel okullarda var diğer taraftan devlet okulları var,günümüz koşullarında hangisi daha mantıklı olur? nasıl bir yol izlemem gerekir? artılar-eksiler neler olur? teşekkur ederim..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Sizin ne istediğinize bağlı, çevrenizde vereceğiniz güzel düzenli devlet okulu varsa oraya vermeniz daha iyi olur bence. Ogretmende secilmiyor artık, çocuğa denk gelen öğretmenleri araştırın unutmadan.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >