Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
28
Cevap
744
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İlk on maç hk.
S
12 yıl (298 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar iyi günler. Smurf hesabım yaklaşık 5 win sonra 30 olucak ve bu akşam ilk 10 maçımı yapmış olucam. Öncelikle kendi hesabım Avrupa doğu serverinda altın liginde. Bu konuyu açma sebebim ilk 10 maçı daha iyi geçirmek için siz değerli arkadaşlardan bilgi almak. Şu an bende açık olan karakterler bunlar ;

< Resime gitmek için tıklayın >

11 tane karakterim var, 5 tane daha almam gerekiyor. Bu olan karakterler içerisinde kimle çok rahat taşıyabilirim? Ya da ucuz olan karakterlerden bana öneride bulunabilirsiniz. Katarina mid yaparak taşımayı düşünüyorum fakat çoğu maçta midin salınmayacağını iyi biliyorum. Sizce nasıl bir yol izleyebilirim. Sizlerin görüşleri benim için çok önemli.

Not : Ciddi cevaplar bekliyorum troll cevap atıcaklar mümkünse içinde tutsun cevapları

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.