Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
2219
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ilginc bir elektrik kesintisi hikayesi
S
14 yıl (2435 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba arkadaslar. Bu gun yasadigim ve hala devam eden bir elektrik arizasi hakkinda yaziyorum. Elektrik ve bu konularda bilgili arkadaslardan fikir beyan etmelerini rica ediyorim.

Bu aksam saat 19 civarinda elektrikler kesildi. Yaklasik 1 saat sonrasinda disariya ciktim ve bina koridorunun da isiklari yanmadigi icin her hangi bir seyden supelenmedim ta ki yan binanin elektriklerinin oldugunu gorene kadar. O an galiba elektrikler geldidiye dusundum ve binama tekrar girdim fakat bi.a koridorunun isiklari yanmadi. Hemen binamin sigortalarini, kendi daireminki de dahil olmak uzere kontrol ettim. Sigortalarda sorun olmadigini gorunce daireme ciktim. Gordum ki ne bina koridorunda ne de evimde elektrikler yok. Komsulara baktim ancak onlarda var. Elektrik idaresini arayip durumu bildirdim ve ariza kaydi olusturdum. Tam o sirada elektrikler geldi. Neyse deyip isime devam ettim. Bu gece saat 24 gibi bu sorun tekrar etti. 15 dakika sonra duzeldi. Gece tekrar saat 1 bucuk gibi elektrikler yine gitti ve yalnizca dairemde ve bina koridorunda elektrikler yok.


Simdi bu is nasil oluyor? Hayatimda ilk defa boylesine ilginc bir ariza ile karsilastim. Evimde bir cihazdan kaynaklanabilir mi? Ya da buna ne sebep olabilir?

Cevaplayabilecek arkadaslara tesekkur ederim

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil