Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
49
Cevap
2695
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: İlanımda bir sorun mu var ? (3. sayfa)
N
4 yıl
Teğmen

madem satılmıyor 235 e 300 e koyun 300 e satılmasın



T
4 yıl
Yüzbaşı

Bence aracın fiyatı yerinde , eski kasa focus titaniumlar 150 bin olmuş , adam bu aracı 160 binemi versin az mantıklı konuşun .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
4 yıl
Yüzbaşı

İlanda soyadı yok benim için olumsuz direk kapatırım



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
4 yıl
Binbaşı

Üstüne bira daha koyar superb alır, ne gerek var 7 yıllık araçla uğraşmaya



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
4 yıl
Yarbay

O paralara ulaşınca 250 bine bmw 5 25 xdrive almak varken (140 bin km altı 2013+ model ve dizel 220 beygir 4 çeker) neden 1.6 motor bmw alayim



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

3
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: alperdgal

Hocam km mi yuksekti cok ucuza vermissiniz sanki

Pardon km yi de yazmissiniz, kasimdan bugune en az yuzde 20 -25 civari fiyat artisi oldu malum

acikcasi bana da fazla geliyor bu arabalar icin istenen paralae ama kazali yuksek kmli vb olanlarin 90-95 ettigi yerde bu fiyatlara alisiyorum ister istemez😊
2018 aralıkta 83 bine verip sıfır araç alacaktım satılmadı piyasa durgundu satmaktan vazgeçtim. 2019 mayısından temmuza kadar yurt dışına çıkacağım için satmaya çalıştım. En son 85bine kadar indim. Daha önceden 85 teklif eden kişi 83 e inince vazgeçtim. En son yurt dışından izne geldiğimde 1 ay süren uğraşların sonunda kasım ayında 105 civarından 93 e kadar indim anca alıcı buldum. Piyasadaki kopuş ekimde başladı. Aralık ayına gelince al-satçıların birbirine satmasıyla piyasa uçtu. Şuan çoğu fiyat gerçeklikten uzak. Sıfır araç almak daha mantıklı.



M
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: selamolsun1

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.. anladığım kadarıyla araçta, fotoğraflarda ve ilan üslubunda sıkıntı yok, yorumlarda odak nokta belirlenen fiyat olmuş.. bazı arkadaşlar normal bulurken, bazıları ise yüksek demiş.. tabi ki de az bir miktar değil, ancak 85 milyonluk ülkede hiç mi ilgilenen olmaz :) yani laf olsun diye arayan, anlamsız tekliflerde bulunanlar bile yok :)) oysa ki fiyatta esneğim, pazarlık payım da var.. telefonum mu sıkıntılı acaba diye kendi telefonumu zaman zaman çaldırdığım bile oldu:)

o fiyata çıkan sıfır alır denmiş ama maksimum premium olmayan bir d segmenti aracın sıfırını alır.. e segment bir premium isteyen ve gücü buna yeten hiç mi çıkmaz ? örneğin ben bu durumdaydım zamanında, aldım keyifle de bindim..

ayrıca denildiği gibi dar bir kitleye hitap eden bir araç olduğunu da düşünmüyorum zira ankaradayım ve burada yollar peynir ekmek gibi f10 kaynıyor..

hayatımda araçlar satmışımdır ama böylesine bir durgunluk hiç bir araçta yaşamadım.. kısmet diyelim :)
Adınız ege soyadınız men mi?
Şahsen ben isim soyisim doğru olmayan ilanları direk kapatıyorum bilginiz olsun



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

H
4 yıl
Yarbay

D
4 yıl
Teğmen



Adam bu arabayı Passatla kıyaslamis ve Passat bu fiyata satilir demiş. Yemin ediyorum kafalar pırıl pırıl ve iyi ki böyle insanlar var



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

I
4 yıl
Yüzbaşı

2 sene önce 235bine aldığım xc60 şuanda ağır hasarlı hali 330bin ediyor :D şaka gibi fiyatlar. Altın yerine araba almak lazım.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Doktortutuklu
A
4 yıl
Yarbay

Eksiği var mı bilmem ama fazlası olduğu kesin. Fiyatı bi gözden geçirin bence sonra niye yaprak kımıldamıyor demeyin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.