Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
848
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İkinci el plazma tv
M
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, ikinci el plazma tv almak mantıklı mı ne düşünüyorsunuz bu konuda?



B
5 yıl
Yarbay

Temiz bulmaniz zor...Ozellikle Panasonic Bakacaksiniz..Plazma Tv' nin Babasidir kendileri..

Bende var Panasonuc Japon uretimi..124 ekran..Neo Plazma..5 sene oldu tas gibi hala...Evde duruyor aileme verecegim kullansinlar diye..Yoksa satabilirdim size :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
5 yıl
Yarbay

TV fiyatları oldukça yüksek ,dolayısıyla yarıdan daha ucuza fiyatla Plazma tercih edilebilir. Fakat temizini bulmak çok zor.Yani riske girmek gerekiyor. Bunun için televizyonu bizzat yerinde görüp , bir takım testlere tabi tutarak almak gerekiyor.
Eğer almaya karar verirseniz ilk tercih Pioneer olmalı. Fakat full hd 5090 yada 6090 bulmak neredeyse imkansız.Sorun anlamında en sorunsuz ve en kaliteli ürün bunlar.Onun dışında tabi ki Panasonic tercih edilmeli. Panasonic'e ulaşmak daha kolay .Burada fiyat olarak uygun olanı bulmak gerekiyor.



M
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Teşekkür ederim cevaplar için. Yalnız temizini bulmak neden zor plazmalarda? Kullanım saati kısıtlı olduğu için mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @fottili , @Backstreet
F
5 yıl
Yarbay

Şöyle ki temiz ve sorunsuz olanlar zaten kullanıcıları tarafından pek satılmak istenmiyor o yüzden diyorum.Ayrıca Plazma tv lerde ekranda yanık riski olduğu için bunu da alırken kontrol etmek gerekir. Gerçi özellikle Pioneer da böyle bir sorunu yaşamak çok çok zor olsa bile , para veriliyor sonuçta kontrol etmekte fayda var. Kullanım saati meselesi ise istisna durumlar hariç tabi ki , ne kadar az olursa o kadar iyi demektir.

TV ömrü anlamında , kullanım saati meselesine gelecek olursak , özellikle yine Pioneer ve Panasonic şimdiki dandik kalitede koreli mallara göre çok daha uzun yaşam süresine sahip olacaktır. Bunu 8-10 yaşındaki televizyonların halen daha ikinci elde para etmesinden rahatlıkla anlayabilirsin. Şimdiki malların 10 yıl sorunsuz gitmesi bile mucizelere bağlıdır. Hatta biraz daha detaya inersem 2013-2014 öncesi üretilen LCD tv ler bile şimdikilere çok rahat rahmet okutur.Şimdikiler derken'' üstün özellik ve kalitede '' Led ve Oled TV leri kast ediyorum. Bunların çoğu zaten kafadan defoyla satılıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @millenium11
M
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bizde de 2010 model samsung lcd tv var hiç sorun yaşamadık.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @fottili
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.