Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
154
Tıklama
1
Öne Çıkarma
İkinci Burak Erdoğan vakası! Muhalefet bu sefer uyuma!
P
2 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

https://x.com/ajans_muhbir/status/1791723286667145459

< Resime gitmek için tıklayın >

Eski AKP’li belediye başkanın yeğeni Osman Sarı’nın, Ezgi Alya Yiğit’in ölümüne neden olduğu trafik kazası için rapor hazırlandı.

“Ehliyeti olmayan ve hız sınırını aşan” Osman Sarı değil hayatını kaybeden Ezgi Yiğit asli kusurlu gösterildi. (BirGün - İsmail Arı)


burak erdoğan döneminde yargıda usülsüzlüğün üstüne gitmek yerine "sen abdülhamiti destekledin" kavgasındaydı solcu partiler. bu sefer bu olayın üstünün böyle şerefsizce kapatılmasına izin verilmemeli.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 19 Mayıs 2024; 11:9:59 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

0
2 hafta
Teğmen

Eski AKP belediye başkanının Yeğeninin trafik kazası üstünden bile ucuz siyaset mi yapılır yuhh yani. Üzücü bir durum. Lakin en ama en suçlu bile olsa 17 yaşında olduğu için alacağı çok ama çok az. Maksimum 2 sene flan ne yazık ki. Trafik cezaları çok sıkıntılı alkollü olup kazada polis şehit adamlar bile 3-4 yıl anca yatıyor trafik kazası sonrası. Kan parası verip 1-2 ayda çıkanlar bile oluyor.


Bilir kişi raporu şu şekildeymiş.

< Resime gitmek için tıklayın >


Not: Mahkeme ailenin itirazını haklı bulmuş ve tekrar bilirkişi raporu isteyip tekrar görgü tanıklarını dinleyecekmiş. İnşAllah kamera kaydıda bulurlar ve en ağır şekilde cezalandırılır. Ama en ama en ağır cezada bile 4 yıl yatar mı şüpheli.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
2 hafta
Yüzbaşı

umarım profilindeki dilli bebeğe de ehliyetsiz bir şahıs çarpmaz, sonra kendisi bir belediye başkanı veya cumhurbaşkanının oğlu çıkmaz.
senin içine siniyorsa oy vermeye devam edebilirsin özkan :)
< Resime gitmek için tıklayın >




Bu mesajda bahsedilenler: @0zkanK.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.