Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
42
Cevap
2182
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İFTİRAYA uğradım. Photoshop'mu nasıl anlayabilirim ? DURUM CİDDİ !
W
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar

Bir konu hakkında mağduriyetimi dile getirmek istiyorum. Twitter.com üzerinden benim accountum ile yazılmış gibi gösterilen bir yazı var ve işten çıkartılmam söz konusu. Turkcell'de çalışıyorum , keza resimin içeriğinde Hz. Muhammede ve Atatürke hakaret ediyormuşcasına bir photoshop yapılmış. Ben böyle bir yazı ne paylaştım ne de düşündüm ! Husumetim olduğu biri yok zira şuanda zor durumdayım ve benden savunma bekleniyor. Sabah siber suçlar ile ilgili kuruma başvurmayı düşünüyorum. Ben böyle bir yazı paylaşmadım ama bu resimin photoshop olup olmadığını nasıl anlayabilirim. Bana bu konuda izliyebilceğim bir yol sunarsanız sevinirim.

İfitaraya uğramak kadar acısı yok ..


resim budur :


Resim tam hali ile paylaşılmamış , sadece böyle bir yazıyı kesip koymuşlar.

< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W7K2D -- 4 Mart 2014; 20:34:48 >

İ
12 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

quote:

Orijinalden alıntı: metalci imam

quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D


quote:

Orijinalden alıntı: metalci imam

Diğer tweetlerden ayrıntılı örnek çıkarın. örneğin başka bir tweette isminizle altındaki tweetin üst sınırının arasındaki o boşluktaki mesafeyi biraz ayrıntılı olarak ölçün. Hepsinde aynı çıkması gerekiyor. Eğer photoshopsa ve çok uğraşılarak ayrıntılı yapılmadıysa karşılaştırıldığında anlaşılır zaten.

Geçmiş olsun bu arada..

edit: zaten öğeyi denetle yapıldıysa siber suçlardan hertürlü halledersiniz. ben ps ile yazı değiştirildi falan sandım

Bir nebze olsun su serptiğiniz içi. Teşekkür ederim yarın derhal başvuruda bulunuyorum. Öğeyi denetle işini bilmiyorum nasıl yapıldığını anlatırmısınız kısaca ?

Hocam çok basittir. Örneğin sitede herhangi bir yazıya hiç seçmeden direk sağ tıklayıp öğeyi denetle diyin (tabi chrome yada opera kullanıyorsanız). Sonra altta çıkan kod kısmından aynı yazıyı bulup çift tıklayın ve istediğiniz şeyi yazın. Orayla aynı formatta aynı puntoda renkte vs. sadece yazıyı değiştiriyor.

Bu videodan da anlayabilirsiniz:
http://www.youtube.com/watch?v=OYRtgcay-04

Bunu yapınca sadece biz değiştirdiğimiz şekilde görüyoruz değilmi karşı tarafın paylaştığı değişmiyor değilmi.

Sadece sen öyle görürsün, sayfayı yenilediğinde eski haline döndüğünü görürsün

Allah kolaylık versin



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.