Dün İstanbul'dan çıkarken TEM'de, Sultanbeyli civarında, yol ortasındaki otları biçerlerken arabamın ön camına taş geldi. Sağ taraf olduğu için farketmedim. Yarım saat sonra babam farketti. Şimdi memleketimdeyim. Ön camımda 20 cm'lik çatlağım var. İki sorum olacak. 1- Bu zararı belediyenin verdiği çok net ama ispatlayıp bir sonuç alabilir miyim? 2-İstanbul'da; Boğaziçi civarı düzgünce, uygun fiyata nerede yaptırabilirim?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
1- Bu zararı belediyenin verdiği çok net ama ispatlayıp bir sonuç alabilir miyim?
2-İstanbul'da; Boğaziçi civarı düzgünce, uygun fiyata nerede yaptırabilirim?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >